Tyttöjoukkueisiin tullut valmentajamuutoksia

24.2.2024


FC Futura Junioreiden tyttöjoukkueiden vastuuvalmentajissa on tapahtunut muutoksia johtuen aikaisemmin viestitystä yhden henkilön vähennyksestä valmennuksessa. Tyttöpuolen henkilöstöresurssointi vastaa nyt pelaajamäärää ja seuran taloudellisia resursseja. Vastaavia vähennyksiä on tehty jo aikaisemmin poikapuolella.

 Muutokset ja nykyinen valmennus tyttöjoukkueissa:

·       Calebe Gama siirtyy T14-joukkueen vastuuvalmentajasta T15-joukkueen vastuuvalmentajaksi. Hän jatkaa edelleen T10- ja T12-joukkueissa vastuuvalmentajana.

·       Juri Kettula on T14-joukkueen uusi vastuuvalmentaja. Juri on valmentanut tällä kaudella Naiset 2 -joukkuetta sekä miesten ja naisten harrastejoukkueita. Juri jatkaa myös aikuisten harrastejoukkueissa. Juri on toiminut FCFJ:ssä vuodesta 2018 lähtien. Hän on aikaisempina vuosina valmentanut meillä T15 ja T18 -tyttöjoukkueita ja P13- ja P14-ikäluokkien poikajoukkueita. Jurilla on UEFA B valmentajakoulutus ja NuVK-tutkinto.

·       Jessica Hanén jatkaa T8-joukkueen vastuuvalmentajana. 

·       Joukkueiden apuvalmentajat jatkavat mukana joukkueiden toiminnassa entiseen tapaan.

Tyttöjoukkueiden toiminta jatkuu muutoin normaalisti. Seura panostaa jatkossakin laadukkaaseen jalkapallotoimintaan niin tyttö- kuin poikapuolellakin. Valmentajien määrää on sopeutettu vastaamaan seuran pelaajamääriä ja taloudellisia resursseja. Näin taataan laadukas toiminta nyt ja tulevaisuudessakin. Seuran johtokunta seuraa tarkasti tehtyjen muutosten vaikutuksia toimintaan.

Haluamme seuran johtokuntana kiittää seuran pelaajia ja vanhempia kärsivällisyydestä sekä kaikesta panostuksesta yhteisen seuran ja rakkaan harrastuksen eteen ja ymmärryksestä vaikeassa taloudellisessa tilanteessa. Seuran taloustilanne on vaatinut vaikeita päätöksiä. Seuraavaksi panostamme seuran varainhankintaan esimerkiksi järjestämällä kesäkuun alussa Porvoo Cup-turnauksen 2015, 2016 ja 2017-syntyneiden poikien joukkueille ja kehittämällä myös muuta varainhankintaa.

Ystävällisesti,

Futura Juniorit ry:n johtokunta


Lisätietoja valmennuksesta: 
Janne Ranta
Varapuheenjohtaja, Futura Juniorit ry
p. 040 763 3667
janne.ranta@celindgren.fi

Lisätietoa seuran muista asioista:
Jyrki Vaara
Puheenjohtaja, Futura Juniorit ry    
p. 044 075 7707
jyrki.vaara@printcom.fi