Junnukummit rahasto

FC Futura Junioreiden tahtotila on mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle harrastaa perheen taloudellisesta tilanteesta riippumatta. Yhdessä meillä on mahdollisuus luoda entistä tasavertaisemmat mahdollisuudet lapsille ja nuorille jalkapallon harrastamiseen ja lajissa kehittymiseen.  Jalkapallo kuuluu kaikille.

Tuemme Junnukummit rahastomme kautta vuosittain useita perheitä. Lahjoitetut varat ohjataan lyhentämättöminä pelaajien tukemiseen.

FC Futura Junioreilla on rahasto seuran vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastuskustannusten tukemiseksi. Rahasto on perustettu  johtokunnan tekemällä päätöksellä.   

Rahaston tarkoituksena on edistää ja tukea FCFJ ry:n vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastamista ja kilpailemista. Tarkoituksensa mukaisesti rahasto jakaa jäsenille avustuksia, joilla katetaan jalkapalloharrastuksen kustannuksia. Varoilla tuetaan toimintamaksuista aiheutuvia kustannuksia tasavertaisesti toimintamaksun piirissä oleville pelaajille. 

Myönnettävä avustussumma riippuu rahaston taloudellisesta tilanteesta ja hakemusten määrästä. Haku järjestetään kahdesti kauden aikana ja hausta tiedotetaan tarkemmin, kun se on ajankohtainen. 

Rahastolla on oma tili, jolle varat kerätään. Vähävaraisten tukemiseksi tarkoitetut varat pidetään selkeästi erillään seuran muista varoista ja käytetään yksinomaan seuran junioreiden hyväksi.


Lahjoitusohjeet: 

Voit tehdä kertalahjoituksen Junnukummit rahaston tilille FI72 5358 0620 2655 43. Yrityksille voimme tarvittaessa tehdä laskun lahjoitusta varten. Mikäli haluatte lahjoitusta varten laskun ole yhteydessä Toiminnanjohtaja Janne Ekmaniin janne.ekman@fcfj.fi


Kerätyillä varoilla tuetaan toiminnassa mukana olevia vähävaraisia pelaajia, jotta heidän ei tarvitse lopettaa harrastamista maksuhaasteiden vuoksi. Kerättyjä varoja käytetään antamalla maksuhuojennuksia seuran toimintamaksuista. Varoja voidaan käyttää myös varustehankinnoista aiheutuneisiin kuluihin.

Keräyksen järjestäjä on FC Futura Juniorit ry.