Pelipaikka ja edustusoikeuden siirrot

Pelipaikka 

Peli- ja korttelipasseja sekä vakuutuksia voi ostaa Pelipaikasta. Myös pelaajasiirrot tehdään sitä kautta. 

Joukkueen pelipassivastaava (yleensä joukkueenjohtaja) ostaa joukkueen pelaajien pelipassit ja vakuutukset.

Ole tarvittaessa yhteydessä oman joukkueesi joukkueenjohtajaan.


Pelaajan edustusoikeus

Pelaajan edustusoikeus rekisteröityy ensimmäisen kerran siihen seuraan, jonka joukkueessa hän pelaa ensimmäisen virallisen ottelunsa tai jonka pelaajana hän ensimmäisen kerran lunastaa kortteli- tai pelipassin.

Uusi pelaaja saa edustusoikeuden kun joukkueenjohtaja hankkii hänelle kortteli- tai pelipassin.

Seuraa vaihtaessa myös edustusoikeus tulee siirtää uuteen seuraan. Siirtoa pohdittaessa kannattaa olla yhtydessä myös vanhaan seuraan. Siirron aloittaa aina uusi seura Pelipaikassa. FC Futura Junioreissa siirroista vastaa Janne Ekman (janne.ekman@fcfj.fi, 040 5572707)

Pelaajasiirron aloittamiseksi riittää pelaajan nimi ja syntymäaika.

Pelaajan edustusoikeus

Pelaajasiirtojen eettiset ohjeet
Pelaajasiirtojen kirjaamismaksut 

Huom. siirto on maksuton silloin kun pelaajalla ei ole ollut edelliskaudella voimassa olevaa peli- tai kortteliapssia tai jos pelaajaa siirtyy joukkueeseen, jossa on käytössä korttelipassit)

Ajanjaksolla 3.9.-15.11. ei voi siirtyä. Tämä ei koske leikkimaailmaikäisiä (alle 12v / 2006 tai myöhemmin syntyneet) eikä pelaajia, joilla ei ole ollut pelipassia kuluvalla ja/tai edellisellä kaudella.

Kotimaiset määräaikaiset siirrot,  turvapaikanhakijoiden ja turvapaikan saaneiden rekisteröinnit ja alle 18-vuotiaiden kansainväiset siirrot: lisäinfoa Palloliiton sivuilta

Futsal: Yhteenveto nuoren pelaajan edustusoikeudesta