UEFA A, UEFA B ja UEFA PRO

Suomen Palloliiton koulutustoiminto järjestää UEFA A- ja UEFA PRO-tason koulutuksia sekä UEFA B -tason koulutuksia huippupelaajataustaisille valmentajille.

UEFA B-tasolle voi hakea ainoastaan E-, D- ja C-tason koulutukset suorittanut valmentaja tai huippupelaajataustainen valmentaja.
UEFA B-, UEFA A- ja UEFA PRO-tasojen suoritusten välissä on valmennettava vähintään yksi vuosi ennen kuin voi hakea seuraavalle tasolle.

Palloliiton piirit järjestävät omilla alueillaan E-, D- ja C-tason sekä UEFA B-tason koulutukset (ei huippupelaajille). Näille kursseille hakeutuvien tulee olla yhteydessä oman alueensa piiriin.

Suomen Palloliiton valmentajakurssit, hakuohjeet ja -lomake

Hakemukset (+CV) jalkapallovalmentajakoulutuksiin tulee lähettää hakuajan päättymiseen mennessä osoitteella: Suomen Palloliitto / koulutustoiminto, PL 191, 00251 Helsinki, skannattuna sähköpostitse koulutus(a)palloliitto.fi tai faxilla (09) 454 3352. Hakemuksessa tulee olla kurssin maksajan allekirjoitus.

Koulutukset järjestään pääsääntöisesti Eerikkilän Urheiluopistolla.
Koulutukset tulee maksaa ennen ensimmäisen jakson alkamista.
Lasku lähetetään kaikilla tasoilla koulutukseen valituille valmentajille noin kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkamista. Mikäli maksua ei ole maksettu et voi osallistua koulutukseen.

Peruutusehdot: mikäli osallistumisperuutus tehdään viimeistään 10 vrk ennen koulutuksen alkua, palautamme 70 % kurssimaksusta. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista veloitamme 50 % kurssimaksusta.