Kustannukset

 Seuran jäsenet määrittävät syyskokouksessa vuosittain maksettavan jäsenmaksun suuruuden. Vuonna 2024 jäsenmaksun suuruus on 45 euroa. Tämän lisäksi seura veloittaa 150€ ( 2024) hallintomaksun kerran vuodessa. Tässä hallintomaksussa on perjäsenalennusmalli, perheessä yksi pelaaja hänestä maksetaan 100%, seuraavasta -50% ja kolmannesta eteenpäin ei hallintomaksua peritä ollenkaan. 

Jäsenmaksun lisäksi jokainen pelaaja maksaa toimintamaksua. Toimintamaksun suuruus muodostuu joukkuen kauden budjetin mukaan. Tähän vaikuttaa mm. valmentajien ja toiminnan määrä.

Kaikille FCFJ:n pelaajille ostetaan Palloliiton Pelipassi vuosittain, jonka hinta vaihtelee 5 eurosta 40 euroon. Lisäksi jokaisella on mahdollisuus valita vakuutus Palloliiton kautta. Jalkapallon kilpailutoiminnan kattava vakuutus on pakollinen kaikille, mutta sen saa ostaa myös oman vakuutusyhtiön kautta.

Jokainen joukkue laatii kauden budjetin, joka hyväksytetään seuran johtokunnalla sekä joukkueen vanhempainkokouksessa. Joukkue kerää seuran toimintamaksun lisäksi joukkueen toiminnan kannalta välttämättömiä maksuja.

Varusteet ovat kaikille omakustanteisia.