Kesäkuun jalkapalloleirillä oli kivaa

8.6.2020

FCFJ järjesti 2010-2013 syntyneille pelaajille jalkapalloleirin kesäkuun alussa. Leirillä riitti riemua ja kaikki lapset näyttivät nauttivan jalkapallon pelaamisesta. Leirillä mukana olleen Kalle Kolin mielestä Leirillä on ollut hauskaa. Parasta leirissä on Kolin mielestä ollut pelaaminen, mutta leirillä on tehty myös paljon muita hauskoja juttuja. Hän ei olisi halunnut muuttaa mitään leirissä. Koli kertoi myös, että hänen mielestään parasta jalkapallossa on se, kun saa olla kavereiden kanssa. 

Toisen leirillä mukana olleen pojan: Joonas Illmanin mielestä parasta on ollut se, että pääsi leirille. Illmanin mielestä parasta jalkapallossa on Pelit. Elija Lindellin mielestä leirillä on ollut parasta se, kun saa vedellä maaliin. Lindell kertoi myös, että leirillä on pelattu ja tehty erilaisia kuljetus ja veto harjoitteita. Hän tuli leirille koska hän pitää todella paljon jalkapallosta. Leirillä myös ollut Joel Lampila kertoi, että hänen mielestään parasta jalkapallossa on maalien teko.

Leiriläisten mielipide siitä kuka on maailman paras jalkapallon pelaaja, vaihteli aikapaljon kahden pelaajan välillä, jotka ovat tietenkin Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi. Oli siellä toki muitakin, jos jonkinlaisia pelaajia. Yhden leirillä olleen pojan lempipelaaja oli kagaglöntti.

Lempijoukkueet leiriläisillä vaihtelivat aika paljon, siellä oli mm. Paris saint Germain (PSG), Barcelona, Liverpool, Juventus ja Real Madrid.

Suurimmat asiat mitä lapset olisivat halunneet muuttaa leirissä olivat: Se että olisi pelattu enemmän ja se että olisi saanut käyttää puhelinta tauoilla. Myös vetelyä toivottiin lisää. Kaikilla haastatelluilla oli leiri mennyt hyvin ja oli ollut myös hauskaa. Jotkut toivoivat, että leiri olisikin voinut jatkua pidempään, koska he pitivät todella paljon siellä olosta.Eino Siljamo

FCFJ kesätyöntekijä