FCFJ ottaa koronapassin käyttöön kaikissa sisätapahtumissa 11.12 alkaen

9.12.2021

Aluehallintoviraston 2.12. antamien määräysten mukaan kaikkien yli 16-vuotiaiden tulee esittää koronapassi osallistuakseen sisätiloissa järjestettävään toimintaan (harjoitus, ottelu, turnaus, muu seuran tapahtuma).

Koronapassin tarkastamisesta vastaa joukkue/ryhmä. Vastuuvalmentaja, joka on sopimussuhteessa seuraan tai joukkueen muu yhteyshenkilö vastaa tarkastamisen organisoimisesta ja voi sen tarpeen vaatiessa delegoida muulle joukkueen toimihenkilölle. Koronapassin lukijan voi ladata, puhelimesta riippuen, Play -kaupasta tai App Storesta.

FCFJ:n joukkueista ja ryhmistä määräys koskee 16-vuotta täyttäneitä ja tätä vanhempia juniorijoukkueiden pelaajia, naisten edustusjoukkuetta, harrastejoukkueita ja -ryhmiä. Määräys koskee myös Perhefutikseen osallistuvia vanhempia.

Toiminnan järjestäjä (seura –> joukkue) on vastuussa, että jokaisessa tapahtumassa mukana olevat ovat näyttäneet koronapassin. Ilman koronapassia toimintaan ei edellä mainitun mukaisesti voi osallistua.

Määräys koronapassin käytöstä koskee myös ottelutapahtumien katsojia. Näin ollen Uusimaa Areenalla pelattavien otteluiden järjestävien joukkueiden tulee tarkistaa koronapassit myös yleisöltä, tai tapahtumat järjestetään ilman yleisöä.

Alle 16-vuotiaiden toiminta jatkuu lisäämällä ja tähdentämällä jo käytössä olevia terveysturvallisuustoimia. Toimintaan osallistuvat vain tarvittavat henkilöt: pelaajat, valmentajat, toimihenkilöt ja välttämättömät huoltajat. Muiden kuin toimintaan osallistujien ja ohjaajien oleskelu harrastus- ja pukeutumistiloissa minimoidaan. Alle kouluikäisten pelaajien vanhemmat voivat edelleen saattaa pelaajan Uusimaa Areenan sisälle ja auttaa pelaaja valmiiksi harjoitusta varten.

Uusimaa Areenalla harjoitusvuorille saavutaan 15 minuuttia ennen oman harjoitusvuoron alkua. Ja poistutaan mahdollisimman ripeästi harjoituksen päätyttyä.


HARJOITUKSIIN TAI PELEIHIN EI OSALLISTUTA JOS ON VÄHÄISIÄKIN OIREITA.

UUSIMAA AREENALLA KAIKKIEN YLI 12 VUOTIAIDEN TULEE KÄYTTÄÄ HENGITYSSUOJAINTA, POIS LUKIEN URHEILUSUORITUKSEN AIKANA.