FCFJ Gaalassa juhlittiin kauden 2023 päätöstä

21.11.2023

Kausi 2023 päätettiin juhlallisesti  perinteisessä FCFJ-Gaalassa. Haaga-Helian Campuksella nähtiin illan aikana iloisia ilmeitä ja onnellisia palkittuja.  Tilaisuudessa saatiin myös ihmetellä Minna Marnon huikeita freestyle-taitoja ja muutama rohkea FCFJ-pelaajakin pääsi kokeilemaan omaa osaamistaan yleisön eteen.

Illan kohokohtana jaettiin iso joukko palkintoja kaudella onnistuneille pelaajille. Palkintoja oli jakamassa tv:stä tuttu jalkapallolegenda Pasi Rautiainen.

Kauden 2023 energisin tyttöpelaaja on Veera Jaatinen ja poika pelaaja Iriel Lwamba. Kauden Fairplay poika joukkue on P14 ( 2009) sininen ja kauden Fairplay tyttöjoukkue T9 ( 2014-2015). Vuoden valmentajina palkittiin Fredrik Ahlgren ja Tuomas Leinonen. 


Tässä vielä kaikki palkitut:

Minifutis ( 17-18): Oliver Norrman: Iloinen ja innokas pelaaja joka keskittyy, kuuntelee ohjeet tarkkaan ja haluaa kehittyä sekä oppia uutta. Pelaaja näyttää toiminnallaan myös esimerkkiä muille. Peleissä taistelee tilanteet aina loppuun asti ja usein hoitaa sekä hyökkäyksen että puolustuksen. Pelaajalta on nähty hienoja suorituksia myös maalivahtina. Pelaaja tuo harjoituksiin ja peleihin positiivista energiaa ja on kaikkien kaveri.

T7 ( 16-17): Nea Uddström: Pelaaja keskittyy, kuuntelee ja näyttää käytöksellään esimerkkiä myös muille. Pelaaja haluaa oppia lisää ja kehittää omaa osaamistaan aktiivisuudellaan ja innokkuudellaan lajia kohtaan. Pelaaja tuo treeneihin positiivista energiaa iloisuudellaan ja on kaikkien kaveri. Pelaaja tekee aina parhaansa sekä peleissä että treeneissä ja taistelee täysillä tilanteet loppuun asti. Tälle pelaajalla luovuttaminen ei tule kuuloonkaan.

P7 (16):Winston Gibbins: Innokas pelaaja, joka käy aktiivisesti treeneissä ja yrittää aina parhaansa.             

P8 (15): Frans Pokela: Lähes 100% treeniaktiivisuus läpi kauden. Hän on innostunut lajista ja kehitys on ollut selvästi nähtävissä.

T9 (14-15): Stella Katainen: Hän rohkea pelaaja jolla on hieno asenne. Hän on aktiivinen eikä anna ikinä periksi. Hänessä on potentiaali vaikka mihin jalkapallon parissa.

P9 ( 14): Emi Lahti: Ottanut isoja kehitysaskelia kauden aikana. Keskittyy aina treenaamiseen ja yrittää parhaansa.

 P10  (13): Aaro Kinnunen: Paljon kehitystä tapahtunut kauden aikana. On myös joukkueen treenien lisäksi nähty usein lähikentillä omatoimisesti treenaamassa.

T11 (12-13): Sofia Virpi: Tämä pelaaja joukkuekavereiden arvostama pelaaja. Hän kehittyi kauden aikana merkittävästi. Hän ei välttele haasteita ja  haluaa aina oppia lisää.

 P11 West (12) : Oscar Brinkas: Tämä pelaaja on aktiivinen pelaaja niin treeneissä kuin peleissäkin. Hän on myös innokas harjoittelemaan ja aina iloinen.

P11 East(12): Perttu Salo: Hän on aina valmis osallistumaan treeneihin ja peleihin. Hän on treenannut ahkerasti ja ollut tärkeä pelaaja Eastin kilparyhmässä.

 P12 valkoinen (11): Nhat Pham: Hän on aina iloinen ja erittäin motivoitunut treeneissä ja peleissä. On aina vapaa-ajalla pyytämässä pelikavereita mukaan pelaamaan treenien ulkopuolellakin. Nopeassa ajassa noussut sinisen riveistä aina valkoinen 1 tiimiin luottopelaajien joukkoon. Ennakkoluulottomasti myös auttanut sinisen tiimin peleissä myös maalivahtina. Upea pelaaja ja esimerkki monelle, että kova työ kantaa hedelmää.

 P12 Sininen (11): Oscar Ikävalko: Hän on kuulunut jo pitkän aikaa sinisen ehdottomien kärkipelaajien joukkoon. On kannatellut sinisen tiimiä peleissä monella eri pelipaikalla mm. maalivahtina, puolustajana ja hyökkääjänä. Monipuolinen pelaaja ja armoton maalintekijä parhaimmillaan. Toteuttaa aina säntillisesti valmennuksen ohjeita ja uskaltaa myös käyttää omia henkilökohtaisia vahvuuksiaan kentällä tarjoten joukkueelle aina mahdollisuuden voittaa.

 T13: (10-11): Minea Alanko: Tämä pelaaja kehittyi paljon kauden aikana. Hän on aina aidosti läsnä harjoituksissa ja peleissä. Kuuntelee ohjeita ja toteuttaa annettuja tehtäviä tunnollisesti. Hän on tasainen suorittaja ja ymmärtää peliä.

 P13 Valkoinen (10): Luukas Lampinen: Tällä pelaajalla on asenne aina kunnossa! Hän on kasvanut johtajaksi ja pelaa aina täydellä sydämellä joukkueelle. Hän toimii myös hyvänä esimerkkinä nuoremmille pelaajille.

 P13 Sininen (10): Eelis Kuusisto: Kaudella oli aktiivisin harjoituksissa kävijä joka ajattelee ennen omaa etuaan muita joukkuekavereita. Mukana suurella sydämellä.

 P14 Valkoinen (09): Roope Telama - pelaaja treenasi täysillä sekä joukkueen harjoituksissa että omalla ajalla läpi kauden, ja se näkyi hänen kehityksessä ja siinä miten tärkeä hän oli joukkueelle.

 P14 sininen (09): Eelis Ahonen: Tämä pelaaja on kehittynyt huimasti vuoden aikana ja on ennen kaikkea joukkuepelaaja, joka on reilu kaikkia kohtaan ja harjoittelee tunnollisesti. Esimerkillään hän nostaa sekä harjoitusten että pelien tasoa.

 P15 edustus (08): Maxime Habiyakare: Pelaaja on valmis paiskimaan töitä hän on esimerkki kokojoukkueelle.

 P17: (07-06): Jason Hollmen: Tällä pelaajalla on asenne ja työmoraali kunnossa aina

P17/2:  Pentti Kalliokoski: Tämä pelaaja on aina paikalla ja myös hänen työmoraali on kunnossa.

T18 (08-09): Elna Siljamo: luontainen johtaja jolla korkea taitotaso ja  joka omistautuu jalkapallolle

 P20: Miki Venäläinen - aktiivinen kävijä joukkueen tapahtumissa läpi kauden

Naiset 2: Katrin Lindfors - Tämä pelaaja on osoittanut suurta sitoutumista joukkueen toimintaan ja treeniaktivisuus on korkealla tasolla. Pelaaja on panostanut jalkapalloon todella paljon ja tämä näkyy kentällä isona kehittymisenä jalkapalloilijana kokonaisvaltaisesti. Pelaaja voisi olla esimerkkinä kaikille lajia harrastaville ja on se pelaaja joka jokainen toivoisi mukaan omaan joukkueeseensa.

Naiset 3: Ida Lindfors - Pelaaja on kauden aikana kehittynyt jokaisella osa-alueella. Tähän on vaikuttanut tinkimätön asenne harjoitteluun myös omatoimisesti. Kauden aikana kehitysaskeleet ovat olleet todella suuria ja pelaaja on ollut joukkueen avainpelaajia joka on omalla esimerkillään kannustanut muita treeneissä ja peleissä sekä myös joukkuetapahtumien ulkopuolella

Naiset: Jessica Hanén – johtaja kentällä ja sen ulkopuolella. Sitoutunut joukkueeseen – johtaa esimerkillään.

Harrastepelaaja MIEHET: Jarno Saari - Lähes aina treeneissä vaikka yksinkin potkimassa, innostaa muita mukaan treeneihin. Hän on joukkueen luunkova pakki.

Harrastepelaaja Elixiiri: Hanna Alanen - Hän on joukkueen ilopilleri, vetotykki ja herkkis ja huumorintajuinen joukkuepelaaja, joka on aina innoissaan tulossa niin treeneihin ja peleihinkin. Hän on myös houkutellut uusia mukaan hienon harrastuksen pariin.

 

Valmentaja: Fredrik Ahlgren

Valmentaja: Tuomas Leinonen

 Huoltaja: Katja Pelander

 Jojo: Taru Spring

 Rahastonhoitaja: Riikka Hirvonen

 Varustevastaava: Karoliina Slotte

 Pelinohjaaja: Alex Oseji

 Some: T9 (2014-2015)

Kauden fairplay tyttöjoukkue: T9 (2014-2015)

Kauden fairplay poikajoukkue: P14 sininen ( 2009)

 

Kauden energisin tyttöpelaaja: Veera Jaatinen: Hän pelaa aina joukkueelle, keskittyy harjoituksissa ja peleissä ja hän  on esimerkkinä koko joukkueelle.

Kauden energisin poikapelaaja: Iriel Lwamba: Pelasi vahvan kauden, harjoituksissa antaa kaikkensa ja se näkyy kehittymisessä.