FC Futura junioreiden vastuuvalmentajat uudelle kaudelle.

1.11.2021

FCFJ kauden 2021-2022 joukkueiden vastuuvalmentajat ovat selvillä, samalla toivotetaan tervetulleiksi FCFJ:n uudet päätoimiset valmentajat Calebe Gama ja Rui Gomes. Calebe on nyt seuran toinen päätoiminen tyttöpuolen valmentaja ja Rui Gomes jakaa osaamisensa sekä poika- että tyttöpuolelle.


”Valmentajatilanne on uudelle kaudelle todella hyvä, sekä Calebe että Rui tuo uudenlaista osaamista meidän henkilökuntaan”, kertoi FCFJ:n toiminnanjohtaja Janne Ekman. Calebe Gama toimi viime kaudella Tikkurilan Palloseurassa valmentajana ja Rui Gomes taas saapuu Porvooseen joensuulaisesta FC Hertasta.


”Pelaajamäärän kasvu mahdollisti yhden päätoimisen valmentajan palkkaamisen lisää tyttöpuolelle”, kertoi Ekman. ”Samalla pelaajamäärän kasvu, niin positiivista kun onkin, aiheuttaa harmaita hiuksia, kun yritämme saada kaikille joukkueille riittävästi harjoitusvuoroja laadukkaaseen harjoitteluun”, jatkoi Ekman. ”Tänä talvena vuokraamme harjoitus- ja pelivuoroja mm. Sipoosta, koska Porvoosta puuttuu täysimittainen lämmitettävä tekonurmikenttä”, kertoi Ekman. ”Toivottavasti tilanne muuttuu kentän osalta mahdollisimman pian”, päätti Ekman.


T6: Siiri Rouvila

T8: Lauri Lehtinen

T10: Calebe Gama

T12: Calebe Gama

T14: Rui Gomes

T18: Paulo Pimentel 

Naiset 2: Markus Broman

Naiset: Paulo Pimentel


P6: Siiri Rouvila

P7: Ville Enrold

P8: Ville Enrold

P9: Ville Enrold

P10: Lauri Lehtinen

P11: José Barboza

P12: John Harinen

P13: José Barboza

P14: Rui Gomes

P15: Jarno Taiha 

P17: Fredrik Ahlgren 

P20: Jarno Taiha