Aikuisten harrastefutiksen suosio yllätti.

16.12.2019

Aikuisten harrastefutiksen ideana on tarjota osallistujille tunnin verran hikiliikuntaa pallon kanssa ja ilman palloa. Harrastefutis ryhmät harjoittelevat kerran viikossa aina lauantaisin. Naisille on kaksi omaa ryhmää ja miehille yksi. Osallistua voi kuka tahansa, jalkapallo taustaa ei tarvita ainoastaan halua liikkua mukavassa ryhmässä.
Tällä hetkellä naisia on mukana 38 ja miehiä 21, tästä syystä naisille on kaksi ryhmää. Harjoitusten aikana harjoitellaan jalkapallon perusteita, kuten mm. kuljettamista ja syöttämistä ja tietysti aina myös pelataan yhdessä.
FCFJ tavoitteena on olla mukana porvoolaisten liikuttamisessa laajalla rintamalla. Seura haluaa tarjota myös aikuisille mahdollisuuden nauttia jalkapallosta. Aikuisten harrastefutiksessa jokainen osallistuja saa toteuttaa itseään omalla tasollaan. ”Aikuisten harrastefutiksen suosio yllätti meidät”, sanoi FCFJ puheenjohtaja Markus Broman. ”Kaiken kaikkiaan 59 on nyt mukana ja vielä mahtuu uusiakin mukaan”, jatkoi Broman. ”Tunnelma harjoituksissa on erinomainen ja palaute on ollut tosi positiivista”, kertoi Broman.
Harjoituksen pidetään Uusimaa Areenalla lauantaisin niin, että naisten ensimmäinen ryhmä aloittaa klo 15 ja miesten ryhmä ja naisten toinen ryhmä aloittaa klo 16. Harjoitukset jatkuvat Areenalla aina siihen asti, että nurmikentät aukeavat. ” Keväällä katsotaan, jos halukkaita löytyy useampaan ryhmään, kun nurmikentät aukeavat”, jatkoi Broman.
Aikuisten harrastefutiksen kausi jatkuu aina lokakuun loppuun asti. Osallistumismaksu on 25€ kuukaudessa, tämän lisäksi osallistujilta veloitetaan seuran jäsenmaksu 45€ kerran vuodessa. ”Tämän kauden päätyttyä jatkoa seuraa aivan varmasti”, lupasi Broman.


Lisätietoa aikuisten harrastefutiksesta ja ilmoittautumislinkit löydät täältä https://www.fcfj.fi/aikuisten-harrastefutis/