Ohjeet varustevastaavalle

SOVITUSKAPPALEET

Varusteiden sovituskappaleet saat Stadiumilta varaamalla sovituspaketin sähköpostitse, Teamsales.porvoo@stadium.fi

Ilmoita viestissä joukkueesi, tuotteet ja koot, jotka haluat sovitettavaksi. Stadiun ilmoittaa, kun sovituspaketti on noudettavissa Porvoon Stadiumin Teamsalesista.

Sovituspaketteja on yhteensä kolme ja niitä voi pitää joukkueeella viikon sovituksessa. Jos tuotteita rikkoutuu tai häviää joukkue on korvausvelvollinen tuotteesta Stadiumille.

 


Seura-asujen, peluasujen ja varusteiden tilausprosessi - ohjeet joukkueen varustevastaavalle

 1. Sovituskappaleet saat joukkueellesi Stadiumilta. Ohjeet ohessa.
 2. Pelaaja tai toimihenkilö tekee tilauksensa nettisivujen lomakkeella, josta tilaus ohjautuu suoraan joukkueen varustevastaavalle. Tilauksen voi toimittaa oman joukkueen varustevastaavalle myös tulostettavalla tilauslomakkeella
  Vain seura-asumalliston mukaisia varusteita (ja värejä) voi tilata. 
 3. Joukkueen varustevastaava tekee joukkueensa tilauksista nettitilauksen Stadiumin Teamsales-nettisivustolla ja lähettää sen eteenpäin.
 4. Stadiumilta tulee varustevastaavalle ilmoitus, jos tilauksessa on puutteita. 
 5. Stadium lähettää tilausvahvistuksen joukkueen varustevastaavalle ja ilmoittaa mikäli jotain tuotteita ei ole saatavilla. 
 6. Joukkueen varustevastaava lähettää Teamsales-sivustolta saatavan (tulostettavan) yhteenvetolistan tilauksesta sähköpostitse Painotalo TK:lle. Listan saa tallennettua tietokoneelle tilauksen lähetyksen jälkeen. 
 7. Painotalo TK noutaa tilaukset Stadiumilta painettavaksi.
 8. Stadium lähettää laskun varustevastaavalle, kun tuotteet ovat saapuneet Stadiumiin. Varustevastaavan tehtävä on tarkistaa lasku ja toimittaa se rahastonhoitajalle. Lasku tulee maksaa eräpäivänä.
 9. Joukkueen varustevastaava laskuttaa varusteiden tilaajia. 
 10. Painotalo TK ilmoittaa varustevastaavalle kun tilaus on noudettavissa. Joukkuen varustevastaava noutaa tilauksen seuran varastolta.
 11. Paino laskuttaa joukkuetta painatuksista.
 12. Joukkueen varustevastaava jakaa varusteet tilaajille.

HUOM! Varastolla on hylly, johon toimitetaan noudettavat tilaukset. Ole tarkkana tilausnumeron kanssa, että noudat oikean tilauksen. Tilauksia noutavat vain joukkueen varustevastaavat.

Varusteiden toimitusaika siitä kun Stadium on lähettänyt tilauksen eteenpäin on noin 4-5 viikkoa.

Painotalo TK painaa ja toimittaa tilaukset tilausnumerojärjestyksessä.

FC Futura Junioreiden seura-asumerkki vuoden 2016 alusta on NIKE. Seura-asutoimittajana Stadium.