Ville Enrold vanhempainvapaalle, Emil Vaarasta FC Futura junioreiden valmennuspäällikkö

31.7.2019

Ville Enrold aloittaa vuoden kestävän vanhempainvapaan lokakuussa. Hänen sijaiseksi on valittu seuran omasta valmentajatiimistä Emil Vaara.  Emil Vaara on 35 vuotias porvoolainen koulutukseltaan kasvatustieteiden kandidaatti ja hän on toiminut opettajana Sipoossa ja Porvoossa.



Hänellä on UEFA:n A valmentaja lisenssi ja ammattivalmentajan tutkinto. Vaara valmentaa tällä hetkellä Pojat 04 valkoista joukkuetta ja toimii osana FC Futuran edustusjoukkueen valmennustiimiä sekä valmentaa Itä-Uudenmaan urheiluakatemiassa jalkapalloilijoita. Hän on toiminut valmentajana myös HJK:ssa. Vaara aloittaa valmennuspäällikön tehtävät 1.8. alkaen ja toimii yhdessä Enroldin kanssa, kunnes tämä jää vanhempainvapaalle.





”Nyt on tullut oikea hetki antaa aikaa perheelle”, sanoi Ville Enrold. ”Vaimo on ollut poikien kanssa kotona kolme vuotta, nyt on minun vuoroni”, jatkoi Enrold.



”Jätän tämän tehtävän erittäin hyvillä mielin Emilille,” sanoi Enrold ” Hän tuntee tämän seuran ja alueen, jolla toimimme erittäin hyvin”, jatkoi Enrold. ”Optimistina uskon, että seura menee koko ajan eteenpäin”, sanoi Enrold.



”Halu tehdä hyvää porvoolaisen jalkapallon eteen on kova. Tämä on siihen loistava mahdollisuus”, sanoi Vaara. ”Ville on tehnyt ehdottoman hyvää työtä, tästä on minun hyvä jatkaa”, sanoi Vaara. ”Haluan seuramme olevan hyvä ja turvallinen paikka pelaajille kehittyä pelaajina ja ihmisinä”, painotti Vaara.



”Me halusimme Villelle sellaisen sijaisen, joka tuntee seuran jo valmiiksi”, sanoi FC Futura junioreiden puheenjohtaja Markus Broman. ”ja olemme hyvin onnellisia siitä, että Emil halusi ottaa vastaan tämän tehtävän”, jatkoi Broman.

” Toivotamme Villelle oikein antoisaa aikaa perheen kanssa, kun sen hetki koittaa”, päätti Broman.

”Jätän tämän tehtävän erittäin hyvillä mielin Emilille,” sanoi Enrold