Kolmosta silmään ja kausikortti käteen - Futura iskee kausikorttihaasteella

13.2.2018

Viime kaudella Futuran edustus joutui keskuskentän remontista johtuen pelaamaan lähes kaikki kotiottelunsa Hamarin nurmella, jossa katsomot olivat vaatimattomat. Alkavalle kaudelle joukkue tavoittelee keskuskentälle kausikorttihaasteen avulla täysiä katsomoita. Kuva: Mika Laine

Kampanjan tavoitteena saada 500 kausikorttivarausta

Suomitrendin mukaisesti FC Futura lähtee mukaan Rovaniemen Palloseuran aloittamaan kausikorttihaasteeseen.

Haasteessa kerätään sitovia kausikorttivarauksia ja tavoitteen täyttyessä Futura sitoutuu myymään kausikortit edulliseen kampanjahintaan.

RoPS:n kausikorttihaaste oli valtaisa menestys. Seura keräsi yli 3 000 kausikorttivarausta.

– Viisi prosenttia rovaniemeläisistä omistaa nyt RoPS:n kausikortin, RoPS:n puheenjohtaja Risto Niva kommentoi buumia SuomiFutis-sivustolle tammikuussa.

RoPS:in menestyksekkään kausikorttihaasteen innoittamana useat seurat Suomessa ovat buumissa mukana ja aloittaneet oman kausikorttikampanjansa. Näin on myös Porvoossa.

– Päätimme näyttää koko Suomelle, että Porvoossakin tehdään Kolmosen tapahtumat isosti ja rakkaudesta lajiin, Futuran edustuksen pitkän linjan veteraani Petri Lampinen kertoo innoissaan.

Futura ei heitä pöytään heti samanlaista tavoitetta kuin Veikkausliigassa pelaava RoPS.

– Emme lähde heti lyömään rovaniemeläisten ennätystä, Lampinen virnistää.

Futura lupaa haasteessaan myydä kausikortin 20 euron hintaan, mikäli 500 varaajan raja rikkoutuu. Kausikortin normaalihinta on 40 euroa.

– Onhan Porvoossa yli 50 000 asukasta ja 500 on vain yksi prosentti tuosta määrästä, Lampinen laskeskelee.

Reilun 800 junioripelaajan seura FC Futura Juniorit ovat luonnollisesti mukana tempauksessa ja omalta osaltaan edistämässä porvoolaista futiskulttuuria.

– Kokonaisuus ja harrastajien tulevaisuus silmälläpitäen on tärkeää, että Porvoossakin pelataan jalkapalloa aikuistasolla, Futura Junioreiden puheenjohtaja Janne Ranta toteaa.

– Nyt ei lajirakkaus ole ainakaan hinnasta kiinni.

Lisätietoa kampanjasta www.fcfj.fi/kausarihaaste »

Teksti: Mika Laine