Käpylän Pallo ry ja FC Futura juniorit ry käynnistävät yhteistyön seurojen välillä

9.2.2022

KäPa ja FC Futura ovat sopineet seurojen välillä käynnistettävästä yhteistyöstä. KäPa on ollut mukana Palloliiton talenttivalmennus ohjelmassa vuodesta 2014 alkaen ja keskeinen osa tuota on myös valmennusosaamisen jalkauttaminen yhteistyöseuroihin. Talenttivalmennus ohjelman yhtenä tavoitteena on yhteistyöverkoston rakentaminen ja huippuvaiheen pelaajaputken toimivuuden lisääminen alueella.

KäPan urheilutoimenjohtaja Marko Honkanen on todella mielissään alkavasta seurayhteistyöstä.

-        Olen todella tyytyväinen, että saamme aloittaa yhteistyön Futuran kanssa. Neuvottelut seurojen välillä etenivät nopeasti ja löysimme nopeasti yhteisen sävelen sen suhteen, miten yhteistyö pystyy hyödyttämään molempia osapuolia. Futura on kehittänyt toimintaansa määrätietoisesti ja menestyksekkäästi viime vuosien aikana ja heillä on kunnianhimoinen ote pelaajakehitystoimintaan.

Seurojen välillä on jo aiemmin ollut pelaajaliikennettä viime vuosina, joten on varsin luontevaa, että yhteistyöstä tulee virallisempaa ja koordinoidumpaa.

-        KäPassa pelaa jo tällä hetkellä useita yläasteikäisiä Porvoossa asuvia pelaajia, jotka mm. osallistuvat Futuran kanssa heidän 2. asteen aamuharjoituksiin, joten tästä oli hyvä lähteä syventämään yhteistyötä ja hakemaan lisää synergiaetuja. Futura taustaisista KäPa pelaajista mm. Thomas Lahdensuo ja Oskar Lindholm ovat mukana KäPan BSM-joukkueen Uefa Elie Youth Academy toiminnassa.

Futuran urheilutoimenjohtaja Emil Vaara on todella tyytyväinen nyt solmitusta yhteistyöstä.

-        Jotta pystymme luomaan pelaajillemme parhaan mahdollisen ympäristön kehittyä, on käännettävä kaikki kivet. Yhteistyösopimus KäPa:n kanssa tuo lisäkäsiä ja näkemystä varsinkin nuorisovaiheen pelaajakehitykseen. Uskon vahvasti, että Suomifutiksessa pitää tehdä paljon yhteistyötä jotta pystymme kasvattamaan yhä parempia pelaajia! Kiitokset KäPa:lle yhteydenotosta ja erittäin sujuvista neuvotteluista!”

 

Lisätietoja Palloliiton talenttivalmennus ohjelmasta:

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/palloliiton-hallitus-paatti-talenttivalmennustuet-vuosille-2022-2023

 

Lisätiedot

Marko Honkanen                                       Emil Vaara

Urheilutoimenjohtaja KäPa                Urheilutoimenjohtaja FC Futura juniorit

0440533633                                               0407533133

marko.honkanen@kapylanpallo.fi               emil.vaara@fcfj.fi