Gaalassa palkittiin kauden 2022 parhaita

22.11.2022

Kausi 2022 paketoitiin perinteisessä FCFJ-Gaalassa. Muutaman vuoden tauon jälkeen pääsimme kokoontumaan isolla joukolla ja juhlimaan yhdessä kauden onnistujia. Tilaisuudessa saatiin myös ihmetellä Alexander Wessbergin huikeaa freestyle-showta ja pelaajat pääsivät myös haastamaan hänet 1v1 pelissä.

Kauden 2022 energisin tyttöpelaaja on Ketter Ageni ja poika pelaaja Elias Weckström. Kauden Fairplay poika joukkue on P11 ( 2011) sininen ja kauden Fairplay tyttöjoukkue T12 ( 2010-2011). Vuoden valmentajina palkittiin John Harinen ja Kevin Roos. 

Seuran kunniajäseniksi kutsuttiin seura-aktiivit Anu ja Markus Broman, molemmat ovat tehneet merkittävän työn porvoolaisen jalkapallon eteen. 


Joukkueiden kauden pelaajat:

Minifutis: Nooa Nyqvist - Iloinen ja innostunut pelaaja, joka käy ahkerasti treeneissä ja tekee aina parhaansa

P6 (16-17): Walter Valtonen - Iloinen ja innokas treenaaja. Keskittyy jokaisessa treenissä, kuuntelee tarkkaan ohjeet ja tekee aina täysillä. Kehittynyt kauden aikana paljon.

T6 ( 16-17): Vilja Westerholm - Iloinen tsemppari joka tekee aina parhaansa ja hoitaa pelitilanteet loppuun asti. Läsnäolo lähes jokaisessa treenissä näkyy huikeana kehittymisenä kauden aikana.

P7 (15): Mio Lindberg – harjoittelee ahkerasti ja keskittyy hienosti joukkueen tapahtumissa

 T8 (14-15): Saana Ketola - Todellinen joukkuepelaaja, joka on aina iloisesti mukana, on ystävällinen, ottaa kaikki huomioon ja kunnioittaa sekä kannustaa kanssapelaajia. Kuuntelee mitä seuraavaksi tehdään, keskittyy tekemään parhaansa, yrittää loppuun asti sekä on esimerkkinä muille

P8 ( 14): Max Starck – Tunnollisin harjoittelija ja erinomainen asenne joukkueen tapahtumissa

 P9  (13): Isak Björkell - Ikäryhmän ahkerin ja aktiivisin harjoittelija. Lisäksi pelaajalla aina positiivinen asenne niin harjoituksissa kuin pelitapahtumissa. 

  P10 West (12) : Theo Haavisto – Pelaajat äänestivät sellaista, joka on hyvä ja reilu pelaaja sekä hyvä joukkuetoveri. 

P10 East(12): Niilo Heikkinen - Niilo on aina täysillä mukana peleissä ja treeneissä. Käyttäytyy esimerkillisesti sekä joukkuekavereita että vastustajia kohtaan. Pidetty ja arvostettu joukkuekaveri.

 T10 (12-13): Ella Forslund – Joukkuepelaaja tärkeässä roolissa joukkueessaan. kauden aikana merkittävä kehittyminen pelaajana. Pelaaja on luontainen johtaja, joka vahvistaa koko ryhmän itseluottamusta.  

 P11 valkoinen (11): Leo Kekki – Mahtava asenne ja halu oppia ja kehittyä. Haluaa aina olla paras oma itsensä sekä peleissä että harjoituksissa.

 P11 Sininen (11): Nhat Pham – Kaikista sitoutunein pelaaja joka harjoittelee myös aktiivisesti omalla ajallaan ja se näkyy kehittymisessä kauden aikana

 P12 Valkoinen (10): Lauri Rajakallio - kauden alkaessa jo huomasi muutoksen motivaatiossa ja asenteessa, kehittyi isoin harppauksin ja oli selkeä valinta vuoden pelaajaksi.

 P12 Sininen (10): Umer Mahmood - kasvanut henkisesti ja oli kantavia voimia sinisissä. Tulevaisuuden valkoisten pelaaja jos haluaa

 T12: (10-11): Soraya Haakana – Hänellä on hyvä asenne harjoituksissa ja peleissä. Hän motivoi toiminnallaa myös joukkuekavereitaan. Kehittyi pelaajana merkittävästi kauden aikana.

 P13 Valkoinen (09): Alvar Amankona – Avain pelaaja joukkueessa, pystyy itse ratkaisemaan pelejä omalla tekemisellään  auttaa joukkuetta menestymään.

 P13 sininen (09): Ilmari Leinonen - Ilmari on joukkueen ahkerin harjoittelija. Hän antaa aina kaikkensa sekä harjoituksissa että peleissä ja näyttää hyvällä käytöksellään esimerkkiä koko joukkueelle. 

 P14 Edustus (08): Maxime Habiyakare -

 P14 Valkoinen (08): Matti Gali Valls

 T14 (08-09): Emelie Lönnroth

 P15 Valkoinen ( 07): Marius Eisentraut

 P17: (05-06): Lassi Ranta - Pelaaja on kehittynyt kauden aikana paljon ja aina tarvittaessa johtaa joukkuetta esimerkillä.

 T18: Olivia Häyrynen – Pelaa ja harjoittelee aina täydellä sydämmellä. Todella määrätietoinen pelaaja aina motivoitunut ja auttaa myös muita pelaajia parhaimpaansa.

 P20/1: Tore Hirvonen - Hän veti vahvan kauden alusta loppuun useammalla pelipaikalla ja yhtenä kapteeneista

 P20/2: Christian Stenbäck -

Naiset 2: Mirva Karavirta - Mirva on omalla aktiivisuudellaan osoittanut aitoa kiinnostusta haluta kehittyä pelaajana. Mirvan valovoimaisuus, iloinen ja muita tsemppaava asenne on niitä asioita, mistä koko N2 joukkue on saanut olla kiitollinen tämän kauden aikana.

 Naiset: Jessica Hanén – Hän tuo kokemuksensa ja positiivisen johtajuutensa joukkueeseen.100% Sitoutunut ja periksiantamaton pelaaja -ei anna koskaan periksi ja on aina valmis auttamaa joukkueen nuorempia pelaajia.

Harrastepelaaja: Angelika Piirainen -  Tällä pelaajalla on erinomainen  oppimisasenne hän tsemppaa aina joukkuekavereitaan ja hänen  pelillinen  kehittyminen oli tällä kaudella merkittävä.


Muut palkitut: 

Valmentaja: John Harinen

 Valmentaja: Kevin Roos

 Huoltaja: Mika Lehojoki

 Jojo: Santtu Salo

 Rahis: Katja Lahti

 Varustevastaava: Angelika Piirainen

 Pelinohjaaja: Veeti Haukilahti

 Some: P11 (2011)