FC Futura juniorit toiminnanjohtajaksi Mira Oras

13.10.2019

FCFJ on valinnut toiminnanjohtajaksi porvoolaisen Mira Oraksen. Mira toimii P08 joukkueenjohtajana, hän on koulutukseltaan liikunnanohjaaja (AMK) ja hän suorittaa parhaillaan liikuntajohtamisen ylempää ammattikorkeakoulututkintoa. Miralla on pitkä kokemus mm. liikunnan lehtorin tehtävistä Porvoon kansalaisopistossa. Hän on myös vetänyt monelle FCFJ:n joukkueelle oheistreenejä.


Samalla seuran palveluksessa työskennellyt Roosa Rusanen siirtyy uusien haasteiden pariin. ”Olimme keskustelleet Roosan kanssa toiminnanjohtajan paikasta, mutta hän sai toiselta taholta tarjouksen josta ei voinut kieltäytyä” kertoi FCFJ:n puheenjohtaja Markus Broman ”Haluamme tässä yhteydessä kiittää Roosaa siitä merkittävästä työstä mitä hän on ollut tekemässä porvoolaisen jalkapallon eteen”, jatkoi Broman. ”toivotamme hänelle onnea ja menestystä uusiin haasteisiin”, jatkoi Broman.


”Käynnistimme nopeasti rekrytointiprosessin ja onneksemme läheltä löytyi Miran kaltainen osaava ammattilainen, joka oli valmis tarttumaan tähän haasteeseen”, sanoi Broman.


Uuden kauden alkaessa marraskuussa, nähdään FCFJ:n toiminnassa kolme uutta valmentajaa ja uusi toiminnanjohtaja. Samalla seurassa siirrytään ikäkausimalliin. Uudet tuulet puhaltavat, kun seurassa ollaan astumassa palloliiton laatujärjestelmän seuraavalle portaalle. ”Haluamme tarjota entistä laadukkaampaa toimintaa kaikille Futura perheen jäsenille”, päätti Broman.