FC Futura juniorit, FC Futura ja Tiketti yhteistyöhön

4.3.2022

Tiketin jalkapallotarjonta kasvaa, kun aloitamme yhteistyön porvoolaisen jalkapalloseura FC Futura ry:n ja FC Futura Juniorit ry:n kanssa. Jatkossa FC Futuran miesten joukkueen ja FC Futura Junioreiden naisten joukkueen otteluliput löydät Tiketistä. Vuoden 2022 kausikortit ovat nyt myynnissä täällä.

”Meidän tehtävä on tuottaa huippu jalkapallotapahtuma ja halusimme antaa asiakkaillemme enemmän mahdollisuuksia lipun hankintaan. Vain paperilippujen tarjoaminen portilta ei ole nykypäivää. Tiketin tuomat lisämahdollisuudet, kuten esimerkiksi jo valmiina olevat markkinointikanavat varmasti lisäävät meidän kausikortti- ja tapahtumalipunmyyntiä. Esimerkkejä Tiketin tuomista lisäeduista, jotka vaikuttivat tämän yhteistyövalinnan puolesta meille, ovat mobiililippu sekä asiakkaiden mahdollisuus käyttää kulttuuriseteleitä maksamiseen, mihin meillä ei yksin olisi mahdollisuutta. Uskon että yhteistyöstä tulee molemminpuolisesti voittava konsepti”, kommentoi FC Futura Juniorit ry:n naisten joukkueen joukkuejohtaja Rami Niinikoski tulevaa yhteistyötä.

FC Futura ry ja FC Futura Juniorit ry ovat kaksi eri yhdistystä, jotka yhdessä muodostavat Futura-perheen!

FC Futura on porvoolainen jalkapalloseura, jonka edustusjoukkue pelaa kaudella 2022 Kakkosessa. Seura viettää tänä vuonna 30-vuotisjuhlia.

FC Futura Juniorit ry (perustettu vuonna 2010) on kaksikielinen jalkapallon erikoisseura, johon kuuluu yli 800 jäsentä. Naisten edustusjoukkue pelaa tulevana kautena Naisten Kakkosta. Junioritoiminnan päätavoitteena on, että jokainen alueen futaaja voi harrastaa jalkapalloa lähellä kotiseutua omalla tasollaan mahdollisimman pitkään. Toiminnassa on mukana yli 200 vapaaehtoistoimijaa. Seura liikuttaa kokonaisia perheitä omalla toiminnallaan.


Kausikortit myynnissä nyt  www.tiketti.fi/fcfutura⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠