Kaudelle komea päätös Futisgaalassa

20.11.2016

NTB:n Emilia Lindström palkittiin seuran vuoden energisimpänä tyttöpelaajana. Palkintoa luovuttamassa seuran puheenjohtajana Janne Ranta ja valmennuspäällikkö Ville Enrold. Taustalla juontajat Päivi Linteri ja Mirko Mäkimartti.
NTB:n Emilia Lindström palkittiin seuran vuoden energisimpänä tyttöpelaajana. Palkintoa luovuttamassa seuran puheenjohtajana Janne Ranta ja valmennuspäällikkö Ville Enrold. Taustalla juontajat Päivi Linteri ja Mirko Mäkimartti.
Benjamin Smeds vastaanotti vuoden energisimmän poikapelaajan palkinnon.
Benjamin Smeds vastaanotti vuoden energisimmän poikapelaajan palkinnon.
Kauden Fairplay-joukkueet T06-07 ja P07 yhteiskuvassa.
Kauden Fairplay-joukkueet T06-07 ja P07 yhteiskuvassa.

Emilia Lindström ja Benjamin Smeds vuoden energisimmät pelaajat. T06-07 ja P07 vuoden Fairplay-joukkueet.

Mokkapalat maistuivat ja arpajaisissa voitetut palkinnot nostattivat hymyn huulille FC Futura Junioreiden perinteisessä vuosigaalassa.

Futisgaalan nimeä kantava tapahtuma keräsi sunnuntaina urheiluhallille arviolta nelisensataa seuran junnufutaajaa, toimihenkilöä sekä perheenjäsentä.

Rennossa tapahtumassa saatiin nauttia erilaisista ohjelmanumeroista sekä niiden mukanaan tuomasta hauskasta tunnelmasta.

Järjestävästä P04-ikäluokasta juontajat Päivi Linteri ja Mirko Mäkimartti aloittivat gaalan huudattamalla yleisöä. 

Seuran puheenjohtaja Janne Ranta nosti puheessaan esille viime kauden merkittävimmät tapahtumat ja saavutukset. Yhtenä näistä mainittakoon Kokonniemeen rakennettavan palloiluhallin suunnitelmien etenemine hyvää vauhtia. 

Seuran valmennuspäällikkö Ville Enrold puolestaan kiitteli valmentajia, toimihenkilöitä ja pelaajia omassa puheenvuorossaan.

Seuran johtokunta pääsi myös estraadille esityksellään "Huomaamaton paitsio". Johtokuntaa ei päästetty helpolla, sillä se sai esittää esityksensä muutamaan kertaan yleisön ehdottamien tunnetilojen mukaan.

Screeniltä katsottiin kuvia menneeltä kaudelta ja myös hauskoja videoklippejä, joista yleisöä sai huutoäänestää suosikkiaan.

P04-joukkueen pelaajia pääsi kertomaan kauden parhaimmista muistoista juontajien haastattelussa.

Kymmenittäin palkittuja

Gaalassa palkittiin perinteiseen tapaan edellisen kauden joukkueita, joukkueiden pelaajia, toimihenkilöitä sekä valmentajia.

Koko seuran vuoden energisimpänä tyttöpelaajana palkittiin isoa roolia naisten joukkueessa ottanut 16-vuotias NTB-joukkueen Emilia LIndström.

- Emilia on parantanut viime kausina harjoitteluaktiivisuuttaan ja se on myös näkynyt hyvinä suorituksina peleissä. Tänä vuonna Emilia murtautui todella isoon roolin naisten joukkueessa vaikka on vasta 16-vuotias. Emilialla on pallotaitoa ja näkemystä pelistä, perusteluissa sanotaan.

Emilia palkittiin myös NTB-joukkueen parhaimpana pelaajana.

Poikien vuoden energisimmän pelaajan palkinnon pokkasi B17/1-joukkueen Benjamin Smeds.

- Benkulla on paljon hyviä ominaisuuksia jalkapalloon. Hän hallitsee pelivälineen, lukee peliä hyvin, pystyy ohittamaan vastustajia, osaa ajoittaa syötöt, voittaa kaksinkamppailut ja poimii irtopalloa jne. Benjamin on B17 joukkueelle todella tärkeä pelaaja, valmennus perustelee valitaansa.

Emilia ja Benjamin saivat upeat kiertopalkinnot vuodeksi palkintokaappiaan koristamaan.

Porvoon erotuomarikerhon lahjoittamilla kiertopalkinnoilla palkittiin vuoden Fairplay-joukkueet.

Iloista ja rehtiä pelaamista läpi vuoden esittänyt tyttöjen 06-07-ikäluokka vei tyttöjoukkueen palkinnon.

- Kruununa kaudella hieno Opel-liigan lopputurnaus syksyllä.

Poikajoukkueiden Fairplay-palkinto meni P07-joukkueelle.

- Ikäluokan pelaajat ovat kehittyneet paljon tämän kauden aikana. Pelissä ja treeneissä mennään hymyssä suin täysillä.

Arpajaisten pääpalkintona oli Sami Hyypiän nimikirjoituksella varustettu pelipaita.

Gaalan järjestelyistä vastasi P04-ikäluokka.

Kuvia vuosigaalasta (Kuvat Janne Ekman ja Mika Laine)


Gaalassa palkitut perusteluineen

Vuoden energisin tyttöpelaaja NTB

Emilia Lindström, NTB

- Emilia on parantanut viime kausina harjoitteluaktiivisuuttaan ja se on myös näkynyt hyvinä suorituksina peleissä. Tänä vuonna Emilia murtautui todella isoon roolin naisten joukkueessa vaikka on vasta 16-vuotias. Emilialla on pallotaitoa ja näkemystä pelistä.

Vuoden energisin poikapelaaja 

Benjamin Smeds, B17/1

- Benkulla on paljon hyviä ominaisuuksia jalkapalloon. Hän hallitsee pelivälineen, lukee peliä hyvin, pystyy ohittamaan vastustajia, osaa ajoittaa syötöt, voittaa kaksinkamppailut ja poimii irtopalloa jne. Benjamin on B17 joukkueelle todella tärkeä pelaaja.

Porvoon erotuomarikerhon palkitsema Vuoden Fairplay -tyttöjoukkue

 T06-07

- Iloista ja rehtiä pelaamista läpi vuoden. Kruununa kaudella hieno Opel-liigan lopputurnaus syksyllä!

Porvoon erotuomarikerhon palkitsema Vuoden Fairplay -poikajoukkue

P07

- Ikäluokan pelaajat ovat kehittyneet paljon tämän kauden aikana. Pelissä ja treeneissä mennään hymyssä suin täysillä.

 

Tyttöjoukkueiden palkitut

Unna Uosukainen, T08-10

- Hän on kokonaisvaltainen pelaaja, joka on taktisesti kypsä ikäisekseen ja teknisesti pätevä pelaaja. Hän on myös tunnollinen harjoittelija, joka kehittää omalla ajallaan tekniikkaansa kysyen valmentajalta ohjeita tekniikkoihin liittyen.

Milja Pursiainen, T06-07

- Pelaaja on osoittanut hyvää asennetta harjoitteluun niin joukkueen harjoituksissa kuin niiden ulkopuolellakin. Hyvä harjoitteluasenne on näkynyt myös taitojen kehityksessä ja suorituksissa joukkueen peleissä, joissa hän on pelannut hyviä pelejä kaikilla pelipaikoilla maalivahdista maalintekijään.

Emmi Salminen, T04-05

- Kehittynyt vuodessa todelliseksi futaajaksi, sitoutuminen omiin harjoituksiin, sekä omalla ajalla harjoittelu näkyy vahvasti peleissä.

Alina Johansson, T03

- Esimerkillinen tsemppaaja, joka ei pelkää koviakaan tilanteita. Hän on keskikentän nopea hyökkäyksien rakentaja, mutta pallon ollessa vastustajalla estää heidän hyökkäämisensä peräänantamattomalla taistelulla joka tilanteessa. Pallo pysyy mukana kovassakin vauhdissa, ja tarvittaessa hän onnistuu myös maalin viimeistelyssä. Myös kestävyys on parantunut kuluneen kauden aikana.  Oikeaa asennetta tällä pelaajalla on sekä treeneissä että peleissä.

Melissa Ger, T01-02

- Tämä pelaaja on kehittynyt ja alkanut nähdä peliä kokonaisvaltaisena tapahtumana, jossa tekemistä ja loppuun saakka yrittämistä ei ikinä lopeteta kesken pelin. Pilkettä on sopivasti silmäkulmassa ja vaikka treeneihin tuleekin välillä "hiukan" myöhässä, tulee sinne aina. Tämä on näkynyt reippaana henkilökohtaisena kehittymisenä kauden mittaan.

Catarine Tepsa, T00

- Valmentajan oikea käsi ja into jalkapalloon huikea!

 

Poikajoukkueiden palkitut

Casper Remesaho, P10

- Casper on reipas, kiltti ja kuuliainen poika, joka on koko kauden ajan jaksanut innokkaasti käydä harjoituksissa. Taitava ja nopea pelaaja, joka on myös ystävällinen ja hyvä kaveri muille pelaajille. Casper myös kuuntelee annetut ohjeet kärsivällisesti. 

Martti Malmivaara, P09

- Erittäin aktiivinen harjoittelija sekä treeneissä että omalla ajalla. Kuuntelee aina keskittyneesti valmentajan ohjeita sekä myös noudattaa niitä hienosti. Erittäin taitava ja sinnikäs kaveri, joka pienestä koostaan huolimatta taistelee upeasti isompiaan vastaan. Martti on esimerkillinen joukkuepelaaja ja kaikkien kaveri!

Siiri Pulkkinen, P08

- Pelaaja on menneen vuoden aikana kehittynyt yhdeksi joukkueen monitaitajaksi ja hän on saavuttanut erinomaisia suorituksia kaikilla lajin osa-alueilla. Hän on kannustava muita joukkuejäseniä kohtaan, reilu mutta armoton vastustajilleen ja kykenee pelaamaan tasaisesti ikäryhmän parhaita pelaajia vastaan. Perheen vahva liikunnallinen tuki ja tausta näkyy hyvin pelaajan edesottamuksissa kentällä sekä kentän ulkopuolella.

Vilho Pursio, P07

- Joukkueen tunnollisimpia harjoittelijoita joka ei käytännössä koskaan jätä treenejä väliin. Keskittyy ja kuuntelee harjoituksissa. Kehittynyt kauden aikana kaikilla osa-alueilla. Kauden aikana myös peleissä ottanut isompaa vastuuta.

Juhani Pyykkönen, P06

- Kesyttänyt pallon riittävän hyvin molemmilla jaloilla. Tämä on vaatinut tunteja omatoimista harjoittelua kotipihalla ja kentällä. Hänellä on useita ominaisuuksia hyvään jalkapalloiluun. Tällä kaudella kaksinkamppailutaitojen kehittyminen on tehnyt hänestä entistä paremman pelaajan.

Kristian Salminen, P05 valkoinen

- Tämä pelaaja kuuntelee, seuraa ja keskittyy ja haluaa kaikissa treeneissä oppia. Pelaa mukisematta siellä missä valmentaja sanoo, oli pelipaikka tai joukkue mikä vaan. Tämä kaikki on auttanut pelaamisen kehittymistä hyvälle tasolle tällä kaudella.

Elias Björkell, P05 sininen

- Tämä poika on loistava esimerkki siitä mitä tapahtuu kun kipinä harjoitteluun ja pelaamiseen syttyy oikein kunnon roihuun. Vuoden aikana taidot ja itseluottamus kehittyivät aimo harppauksin. Peleissä tämän pelaajan into ja taistelu tarttuivat koko muuhun joukkueeseen.

Leevi Linnimaa,P04 valkoinen

- On kehittynyt pelaajana, omalla pelaamisellaan auttanut joukkuettakin nousemaan uudelle tasolle. Hän antaa kaikkensa niin treeneissä kuin kentällä, omalla ajalla harjoittelua unohtamatta. Valmentajan näkövinkkelistä hän on luotettava pelaaja, hänen voi luottaa tekevän kentällä ollessaan parhaansa, tai enemmän, kaikki joukkueen puolesta.

Jymy Nikkilä, P04 sininen

- Oli tärkeä osa joukkuetta, sillä venyi useisiin huipputorjuntoihin, ohjasi puheella koko joukkuetta ja pelasi varmasti jalalla. Vetää myös hyvät alkulämpät. Treenasi myös motivoituneesti koko vuoden.

Marco Ilie, P03 valkoinen

- Pelaaja on ollut joukkueelle korvaamaton, hän on antanut kaikkensa peleissä ja treeneissä. Nostanut näin kanssapelaajienkin tasoa, tuonut itseluottamusta ja ollut suureksi hyödyksi joukkueelle. On pystynyt viimeistelemään ja luomaan maalipaikkoja.

Jimi Seppälä, P03 sininen

- Ahkera harjoittelija ja pelitilanteissa tekee hyvää duunia molempiin suuntiin.

Aarne Uusimäki, P02 valkoinen

- He has showing an incredible attitude and strong mentality to become a better player everyday.

Onni Roivainen. P02 sininen

- Periksiantamaton pelaaja joka taistelee aina loppuun asti. Erinomainen joukkuepelaaja joka kehittyi yksilönä vuoden aikana hurjasti. Joukkueen kapteeni joka näytti omalla tekemisellään esimerkkiä muille.

Emil Lehtinen  P01 valkoinen

Ilari Lindholm, P01 sininen

- Pelaaja, joka johtaa ja tarpeen mukaan myös kannattelee joukkuetta suorituksillaan ja esimerkillään peleissä ja harjoituksissa

Kaya Germ, B17/2

- Jalkapallotietäjä vailla vertaa. Sitoutuu joukkueen toimintaan ja yrittää aina peleissä ja harjoituksissa parhaansa. Todella hyvä joukkuepelaaja, joka pystyy pelaamaan kentällä useampaa pelipaikkaa.

Elias Säyniö, B17/1

 

Aikuisjoukkueiden palkitut

Emilia Lindström, NTB

- Otti ison harppauksen naisten joukkueessa, vaikka oli koko joukkueen nuorin pelaaja. Oli koko kauden tasaisin suorittaja, teki myös eniten maaleja sekä naisissa että beessä. Sitoutuminen korkealla tasolla ja halu kehittyä on hyvällä mallilla.

Henri Pulkkinen, Miehet/GT

- Joukkueen paras pelaaja.

 

Palkitut toimihenkilöt

Vuoden valmentaja Lauri Liikonen

- Nuori mies tarttui isoon haasteeseen siirtyessä P04 sininsen vastuuvalmentajaksi P06 ikäluokan apuvalmentajan roolista. Hän kouluttautui ja kehittyi vuoden aikana valmentajana, niin että pystyi kehittämään sekä joukkueensa peliä, että yksilöitä.

Vuoden apuvalmentaja Ville Siljamo

- Todella aktiivisesti mukana P04v joukkueen toiminnassa läpi kauden. Hän on ollut tosi iso apu ikäluokan vastuuvalmentajalle. Ville pystyy vetämään hyviä harjoitteita ja ohjaamaan hienosti pelejä.

Vuoden joukkueenjohtajat Katja Sipiläinen ja Tanja Holmberg

- Parivaljakko on jakanut hommat P05 sinisessä ja osoittaneet että yhteistyössä on voimaa!

Vuoden rahastonhoitaja Nina Henriksson

- NTB joukkueen täsmällinen toimija!

Vuoden huoltaja Petra Kronberg

- NTB joukkueen tinkimätön huoltaja!

 

Piirin taitokisapalkinot

D13-pojat

 • Pulkkinen Rasmus, pronssi
 • Ntare Patrick, pronssi
 • Niemi Samu, pronssi
 • Ilie Marco Christian, pronssi

D12-pojat

 • Maloku Elton, hopea
 • Tohka Otto, pronssi
 • Iivonen Atte, pronssi
 • Hirvonen Tore, pronssi

D12-tytöt

 • Salminen Emmi, pronssi

E11-pojat

 • Austin Eeli, pronssi
 • Lahdensuo Thomas, pronssi
 • Iljanto Josef, hopea
 • Salminen Kristian Alexander, pronssi
 • Thanh Bach Tran, pronssi
 • Vis Joni, pronssi
 • Yousef Basim, hopea

E10-pojat

 • Lehtinen Alvar, hopea
 • Roos Alex, hopea
 • Ranta Jaakko, hopea

F9-tytöt

 • Nyman Anna-Lydia, kulta

F8-pojat

 • Bennani Amin, hopea
 • Broman Alex, pronssi
 • Puuronen Robin, pronssi
 • Smedberg Lenni, hopea

F8-tytöt

 • Kanervala Aino, hopea
 • Pulkkinen Siiri, kulta