FCFJ liikuttamassa alueen päiväkotilaisia ja koululaisia!

9.4.2018

Sumuisesta säästä huolimatta lapsilla oli aurinkoiset ilmeet liikunnan aikana!
Sumuisesta säästä huolimatta lapsilla oli aurinkoiset ilmeet liikunnan aikana!

Vielä seuraavan kahden viikon ajan FCFJ osallistuu lasten liikuttamiseen jalkapallon merkeissä!

FC Futura Juniorit aloitti viime viikolla laajan jalkapallopainotteisen liikuntakiertueen. Tapahtumia järjestetään kolmella eri kentällä Porvoossa; Kokonniemen tekonurmella (vk 14), Myllymäen tekonurmella (vk 15) ja Kevätkummun koulun kentällä (vk 16). Kiertue on suunnattu 5-8-vuotiaille lapsille ja mukaan on kutsuttu kouluja ja päiväkoteja kenttien läheisyydestä.

Tapahtumat koostuvat 45 minuutin pituisesta liikunnallisesta toiminnasta, jonka ohjauksesta vastaavat FC Futura Junioreiden osaavat työntekijät. Kiertueen tavoite on lasten liikuttamisen ohella osoittaa, minkälaista jalkapallon harrastaminen on ja minkälaista toimintaa seuralla on tarjota. Kaikkiin tapahtumiin on maksutonta osallistua ja lisäksi osallistuvat koulut ja päiväkodit saavat omaan toimipisteeseensä Palloliiton lahjoittamat päiväkoti- ja koulujalkapallomateriaalit (vinkkejä jalkapalloliikuntaan) sekä pallon.

Vastaanotto ensimmäisen viikon jälkeen oli erittäin hyvä. Kokonaisuudessaan FC Futura Juniorit liikuttaa kiertueella noin tuhat lasta.