B17 Niukka tappio FC Espoolle SM karsinnassa

11.2.2018

Leo Lammassaari vastasi kotijoukkueen ainokaisesta maalista.
Leo Lammassaari vastasi kotijoukkueen ainokaisesta maalista.

Järvenpään Monitoimihallissa nähtii tapahtuma rikas peli lauantain myöhäisillassa.

Kotijoukkue aloitti ottelun terävästi ja sai luotua pari hyvää tekopaikkaa espoolaisten maalille, mutta läpi ottelun erinomaisesti torjunut Otso Linnas piti maalinsa puhtaana. Kotijoukkueen maalilla Samuel Nieminen nappasi niin ikään pari hyvää torjuntaa ottelun alkupuoliskolla. Ottelun 35 minuutin kohdalla vierailija siirtyi erikoistilanteen jälkitilanteessa 0-1 johtoon kun Oliver Günes pääsi tuikkaamaan ohin Niemisen.

Toiselle puoliajalle kentälle juoksi sisuuntunut kotijoukkue. Peliä ehti kulua vain 2 minuuttia kun kotijoukkueen väkivahva Leo Lammassaari murtautui puolustuksen läpi maalin tekoon. 48 minuutin kohdalla sinivalkoisten puolustuksessa tapahtui harmittava kommunikaatiovirhe ja FC Espoo siirtyi taas johtoon.

Ottelu jatkui intensiivisenä ja tuomari jakoi kortteja kuin pikatrefeillä ollut nuorimies puhelinnumeroaan. 56 minuutin kohdalla espoolaispelaaja sai toisen keltaisen kortin sukellettuaan rangaistusalueella. Tämän jälkeen ote siirtyi ylivoimalla vahvasti vyöryttäneelle kotijoukkueelle. Vain Linnaksen huipputorjunnat pelasti vierasjoukkueen pisteet tällä kertaa.

Kolmen karsintapelin jälkeen FCFj on vielä voitoitta, mutta missään vaiheessa joukkue ei ole ollut ilman mahdollisuutta. Maalintekoon lisää terävyyttä ja joukkue haastaa kaikki vastustajat tässä karsinnassa.

Seuraavaksi FCFJ matkustaa Turkuun FC Interin vieraaksi, peli pelataan 18.2. sunnuntaina Kupittaalla klo 16:15 alkaen.