Stadium - Tue Seuraasi Bonus

Tue seuraasi – Stadiumin ostoista bonusta kaikille!

Tämä on loistava tilaisuus sinulle ja FCFJ:n joukkueellesi, joka saa 3% bonusta kaikista tekemistäsi ostoksista Stadiumilla. Luonnollisesti saat pitää omat henkilökohtaiset bonuksesi. Mitä enemmän käytät Stadiumia urheilu- ja urheilumuotiostoksiisi, sitä enemmän bonusta sinulle ja Seurallesi/joukkueelleesi.

Tukeaksesi haluamaasi seuraa/joukkuetta sinun pitää olla Stadiumin jäsen. Jos olet jäsen ja et tiedä nettitunnuksiasi mene sivulle www.stadium.fi/teamsales ja klikkaa  ”Unohditko käyttäjätiedot tai haluatko luoda tunnukset sivustolle?”. Jos käytät tunnistautumiseen sähköpostia, muista käyttää samaa sähköpostia minkä olet antanut tehdessäsi Stadium jäsenyyden.

Jos et ole jäsen voit liittyä jäseneksi samalla sivulla klikkaamalla kohtaa ”Liity Stadium Memberiksi” tai missä tahansa Stadium myymälässä. Jäsenyys on täysin maksuton eikä sido mihinkään. Lisätietoa jäsenyydestä löytyy www.stadium.fi/cms/liity-jaseneksi-jo-tanaan

Muistathan ostoissasi suosia FCFJ:n virallista seura-asumerkkiä eli NIKEa. Näin myös seura hyötyy lisäbonusten muodossa.

Ohjeet Tue seuraasi –toiminnon aktivoimiseen

1. Kirjaudu jäsentunnuksillasi sisään osoitteessa www.stadium.fi/teamsales

2. Valitse seura -> FC Futura löytyy hakusanalla FCFJ

3. Valitse laji ja joukkue

4. Valittuasi joukkueen luettelosta klikkaat VALITSE kohtaa ja näin tuet haluamaasi joukkuetta.

Jos haluat ohjata bonukset koko seuralle, valitse joukkuelistasta FCFJ.

Tämän jälkeen aina näyttämällä kassalla Stadium-jäsenkorttiasi tai henkilöllisyystodistusta, mikäli se on liitetty jäsenyytesi, seura/joukkue saa 3 prosentin bonuksen kaikista henkilökohtaisista ostoistasi Stadium-myymälöissä.

Tue seuraasi toiminto ei vaikuta henkilökohtaiseen bonukseen vaan se säilyy ennallaan. Eli samoista ostoksista bonusta kaikille.

Voit tukea enintään neljää joukkuetta yhtäaikaisesti. Jos tukee useampaa joukkuetta kerrallaan bonus jakautuu niiden kesken. Esim. jos tuet kahta joukkuetta, niin se jakautuu 1,5% ja 1,5%. Joukkueet eivät tarvitse olla saman seuran sisältä vaan voit tukea esim. jalkapallojoukkuetta ja toista salibandyjoukkuetta.

Tätä kannattaa nyt mainostaa kaikille kavereille, sukulaisille, naapureille, työkavereille jne. asuinpaikkakunnasta riippumatta, niin saamme mahdollisimman ison hyödyn!