Junioritoiminnan tukeminen

Tue FC Futura Junioreiden toimintaa yhteistyökumppaneidemme kautta

JunnuTuki ja JunnuKummi

Janne Ranta

janne.ranta@fcfj.fi

040 763 3667

 

Mirko Mäkimartti

mirko.makimartti@fcfj.fi

050 458 3949

JunnuKummi

Tavoitteemme on mahdollistaa pelaajille jalkapalloharrastus kaikille lapsille ja nuorille. törmäämme kuitenkin säännöllisesti tilanteisiin, joissa perheiden taloudellinen tilanne ei mahdollista lapsen jalkapalloharrastusta. Näitä perheitä tukemaan ja drop out –ilmiötä ehkäisemään on seurassamme Junnukummi –toimintaa.

JunnuKummi tukee vähävaraisten lasten perheitä maksamalla näiden perheiden lasten harrastusmaksuja. Varat ohjataan perheille harkinnan mukaan. Junnukummi-toimintaan voi lahjoittaa varoja nimettömänäkin. Lisätietoa saat JunnuKummi-yhteyshenkilöltä. Yhteystiedot ohessa.

Ryhdy JunnuKummiksi »

JunnuTuki

Junnutuki on koko FC Futura Junioreiden toimintaa tukeva ja yhteistyökumppanuuksia rakentava ryhmä, joka etsii FC Futura Junioreille kumppaneita tekemään seuran kanssa pitkäjänteistä, määrätietoista ja kansainvälistä työtä lasten ja nuorten liikunta- ja jalkapalloharrastuksen parissa. 

Liikunnalla on myönteisiä vaikutuksia lasten ja nuorten kasvuun, kehitykseen, oppimiseen, terveyteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Lapsuudessa ja nuoruudessa luodaan pohja elinikäiselle liikunnan harrastamiselle, terveille elintavoille ja sosiaalisille vuorovaikutussuhteille.

Haluatko tulla mukaan antamaan nuorille pelaajille mahdollisuus kehittyä ja kokea jännittäviä tapahtumia sekä riemukkaita hetkiä, joita varmasti muistellaan pitkään?

Olemme rakentaneet erilaisia yhteystyömuotoja lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen tukijoille. Ota yhteyttä, lähdetään rakentamaan yhdessä molempia hyödyntävää yhteistyötä. JunnuTuen yhteystiedot alla.

Kiinnostaako yhteystyökumppanuus?
Lähetä yhteystietosi sähköpostilla »