Playmakers 

Tervetuloa seikkailemaan Frozenin Annan ja Elsan kanssa!

Tämän monelle lapselle tutun tarinan kautta tytöt pääsevät tutustumaan jalkapalloon harrastuksena. UEFA Playmakers -harjoituksissa liikunnallisia, sosiaalisia ja jalkapallotaitoja opetellaan yhdessä FC Futura junioreiden koulutettujen ohjaajien kanssa. 

Harjoituksissa innostutaan, opetellaan kaverin kannustamista ja iloitaan omista ja toisten onnistumisista. Tavoitteena on rohkaista pieniä tyttöjä mukaan lajin pariin ja varsinaiseen joukkuetoimintaan. Harjoitukset on rakennettu lasten näkökulmasta tarinankerronnan keinoin ja harjoituksissa kehitetään monipuolisesti liikunta- ja jalkapallotaitoja. 

Parhaimmillaan ohjelmaan osallistuminen on alku vuosia kestävälle, rakkaalle harrastukselle, jossa on mahdollisuus kehittyä ja oppia ja joka antaa tytöille rohkeutta ja itsevarmuutta! 

Kenelle? 
UEFA Playmakers -ohjelma on suunnattu erityisesti 5-8 -vuotiaille tytöille, jotka eivät vielä ole mukana jalkapallon joukkuetoiminnassa. 

Milloin ja missä?
Toiminta järjestetään kerran viikossa  lauantaisin alkaen 7.5. klo 12-13  Kokonhallilla ja 4.6. lähtien siirrytään  Uusimaa Areenalle klo 12-13.

Kustannus?

Playmakers kevään jakson hinta on 20€. Harjoitustapahtumissa noudatetaan kulloinkin voimassa olevia terveysturvallisuuslinjauksia.

Playmakersin tavoitteena on rakastuttaa pienet tytöt jalkapalloon ja opetella perustaitoja leikin ja tarinankerronnan kautta. Kahdeksan harjoituskerran jälkeen toiminta jatkuu FC Futura junioreiden ikäluokkajoukkueessa. Harjoitukset jatkuvat leikinomaisina, perustaitoja opetellessa sekä jalkapalloa pelaten. 

Ilmoittautuminen