Perhefutis

FC Futura Junioreiden perhefutis

Perhefutis on aikusien ja lapsen kiireetöntä, urheilullista yhdessäoloa. Perhefutiksessa 2-4-vuotias lapsi pääsee liikkumaan tutun aikuisen kanssa ilman palloa ja pallon kanssa. Toimintaan osallistuu molemmat, aikuinen ja lapsi. Aikuisen ei tarvitse olla lapsen vanhempi, vaan mukana voi olla myös vaikkapa ukki, kummi tai mummi.

Ryhmään mahtuu 20 lapsi-aikuinen -paria. Mikäli osallistujamäärä jää alhaiseksi, joudumme perumaan ryhmän.

Kenelle?

2-4 -vuotiaille lapsille ja heidän tutulle aikuiselle

Milloin?

Perhefutis järjestetään keväällä keskiviikkoisin klo 18-18:45 Peipon koululla. Perhefutiskerrat (5 kertaa) 10.4., 17.4., 24.4., 8.5. ja 15.5. TÄMÄ RYHMÄ ON TÄYNNÄ

UUSI RYHMÄ aloittaa toimintansa 29.5. Kokonniemen nurmella ja mukaan ovat tervetulleita jo mukana olevat konkarit ja uudet touhuajat. Perhefutiskerrat (5kertaa) 29.4., 5.6., 12.6., 19.6. ja 26.6.

Varustus

Perhefutikseen tarvitsee mukaan liikunnalliset sisäliikuntavarusteet aikuiselle sekä lapselle. Kengiksi sopii jumppatossut tai sisäpelikengät. Juomapullo mukaan ja pitkät hiukset kiinni hiuslenkillä.

Hinta

Perhefutiksen hinta kevään jaksolta on 40 euroa sisältäen viidet harjoitukset, ohjauksen, ja tilat. Lapset ovat toimestamme vakuutettuja.

ILMOITTAUDU KESÄN RYHMÄÄN (klikkaa tekstiä)