Harjoitusvuorot

Porvoon liikuntapalveluiden hinnastot

PDF-tiedostoHinnasto 2017_päiv_16.3.pdf (184 kB)
Liikuntapalveluiden hinnasto kevät 2017 ->

 

Uudet kevätvuorot ajalle 1.4.-12.5.2019

Maanantaina 1.4. siirrytään kevätvuoroihin. Nämä vuorot ovat voimassa toukokuun 12. päivään asti.

Joukkueiden vuorot pitäisi löytyä myös kaupungin webtimmi-kalenterista.

Käykää tarkistamassa, että joukkueen vuorot ovat oikein merkittyinä webtimmiin! 

Linkki kevää harjoitusvuoroihin

Ville Enrold
FCFJ junioripäällikkö
ville.enrold@fcfj.fi
040 682 9922

Yleistä harjoitusvuoroista

Vakiovuorot jaetaan joukkueille ja varataan kaupungilta seuran toimesta.

Kausien vaihtumisesta ilmoitetaan aina erikseen etukäteen. Kevätvuorot alkavat yleensä huhtikuun alussa, kesävuorot toukokuun lopulla. Syysvuoroihin siirrytään syyskuun puolen välin paikkeilla ja talvivuoroihin siirrytään marraskuun alussa.

Keväällä ja syksyllä on viikonloppuisin on paljon turnaus- ym. tapahtumia jotka syövät joukkueiden vakiovuoroja. Olkaa tarkkoja näiden kanssa, ettei tule mentyä turhaan kentän laidalle. 

Käykää tarkistamassa, että joukkueen vakiovuorot ovat oikein merkittyinä webtimmiin. Tarkistaa myös mahdolliset turnaukset vuoroillanne.

Salivuorot

Perukaa webtimmistä mahdollisesti löytyvät sisävuoronne mikäli ette niitä käytä. Perukaa vuoro sähköpostilla liikunta.tilavaraus@porvoo.fi

Opel-liiga

Opel-liigaa pelaavien pelivuoro on merkitty harjoitusvuoroihin vihreällä laatikolla.

Opel-liigan pelivuoro toimii myös kyseisten ikäluokkien harjoitusvuorona, kunnes sarjapelit alkavat ja myös silloin kun sarjapelistä on "kesätauko"!

Jos ette käytä kenttää, perukaa pois, niin ei tule laskua tyhjästä kentästä. Opel-liigan pelejä varten kaupunki ei tee kenttämerkintöjä.

Tarkkana muutosten kanssa

Mikäli joukkueella on jokin syy muuttaa jotain vuoroaan, keskustelkaa siitä ensin oman vastuuvalmentajan kanssa. Vuorot on rakennettu siten että valmentajien, joilla on useampia joukkueita, olisi mahdollista päästä kaikkien joukkueidensa harjoituksiin mahdollisimman hyvin.

Jos joukkue kuitenkin päätyy muuttamaan jotain vuoroaan, niin jojot ja vastuuvalmentajat etsikää yhdessä kaupungin varauskalenterista uusi vapaa vuoro, jolle haluatte vaihtaa tai sovitte FCFJ:n joukkueiden kesken vaihdosta.

Jos vuorolla, josta luovutte, harjoittelee samanaikaisesti joku toinen FCFJ:n joukkue/ikäluokka, älkää peruko tätä vuoroa liikuntatoimesta, vaan kertokaa, että kyseiselle vuorolle jää kuitenkin FCFJ:n ikäluokka se ja se. 

Jos joukkueet haluavat tehdä jotain muutoksia vuoroihin, voitte olla suoraan sähköpostitse yhteydessä liikuntatoimeen. Liilkuntatoimen yhteystiedot sivun alareunassa.

Lähettäkää tieto muuttuneesta VAKIOVUOROSTA Villelle, ville.enrold@fcfj.fi sekä toimisto@fcfj.fi

Vuorojen peruutukset

Vuorojen peruutukset tulee tehdä liikuntatoimeen sähköpostilla liikunta.tilavaraus@porvoo.fi.

Muistakaa käydä tarkistamassa, että joukkueen vuorot ovat merkittyinä timmiin oikein! 

 

Kausien vaihtumisesta ilmoitetaan aina erikseen.

Kevätvuorot alkavat yleensä huhtikuun puolen välin jälkeen, kesävuorot toukokuun lopulla. Syysvuoroihin siirrytään syyskuun keskivaiheilla ja talvivuoroihin loka-marraskuun vaihteessa.

Porvoon liikuntatoimi

Vuorojen muutokset ja tiedustelut:
Porvoon liikuntatoimi
liikunta.tilavaraus@porvoo.fi