Mukaan seuraan - ohjeita uusille pelaajille ja vanhemmille

Tule mukaan!

FC Futura Juniorit ry on porvoolainen vuonna 2010 perustettu juniorijalkapallon erikoisseura. Kumppaniseuramme on FC Futura Porvoo. Pelaajajäseniä seurassamme on lähes 700 tyttöä sekä poikaa. Turnaus- ja sarjapelejä pelataan liki 30 joukkueen voimin. Nuorin joukkue on poikien P10, vanhimmat ovat miesten "kakkosjoukkue". Tyttöjoukkueista nuorin on T08-10 ja vanhin on naisten/B-tyttöjen joukkue. Lisäksi seuran jäseninä on valmentajina, joukkueenjohtajina, huoltajina, rahastonhoitajina...yli 200 isää ja äitiä.

Junioritoiminnan päätavoitteena on, että jokainen Itä-Uudenmaan tyttö- ja poikafutaaja voi harrastaa jalkapalloa lähellä kotiseutua omalla tasollaan mahdollisimman pitkään.

Tavoitteena on antaa pelaamisesta innostuneille lapsille ja nuorille aikaa kehittyä ja innostua lajista ilman kovia lähtötasovaatimuksia. Liikkuminen on tärkeä harrastus ja joukkueessa toimiminen opettaa yhdessä tekemistä. Niitä olemme tukemassa!

Yleisiä ohjeita uusille pelaajille »


Tervetuloa mukaan pelaamaan futista FC Futura Junioreihin - kaikille löytyy joukkue!

Jokaisella lapsella ja nuorella on oikeus kannustavaan ja turvalliseen jalkapalloharrastukseen.

Mitä on jalkapalloharrastus FC Futura Junioreissa?

Kattava infopaketti uusille pelaajille sekä vanhemmille löytyy sivun vasemman reunan valikosta.

FC Futura Junioreiden pääset alkuun suoraan oman ikäluokkasi toiminnassa tai jalkapallokerhoissa ja -koulussa.

Sinulle löytyy harrastuspaikka siis syntymävuotesi mukaisessa ikäluokassa. Esim. poika syntynyt vuonna 2005: ikäluokka P05 tai tyttö syntynyt 2006: ikäluokka T06-07.

Jos olet nuorempi kuin nuorin ikäluokka, kysy mahdollisuutta osallistua nuorimman ikäluokan toimintaan kyseisen ikäluokan joukkueenjohtajalta.

Ota yhteyttä oman ikäluokkasi vastuuhenkilöihin ennen ensimmäisiin harjoituksiin tuloa. Yhteistiedot löytyvät ikäluokan omilta sivuilta.

Joukkuesivut »