Tytöt 12-13

Tervetuloa 2012-2013 syntyneiden tyttöjen joukkueeseen!

Joukkueen toiminta

Joukkueen toimintaa tarvitaan vielä lisää vapaaehtoistoimijoita. Mukaan joukkueen toimintaan joukkueenjohtajaksi, huoltajaksi tai muuksi toimihenkilöksi voi liittyä periaatteessa kuka tahansa vanhemmista tässä vaiheessa. Aikaisempaa kokemusta taikka osaamista ei tarvita. Jokaisella on varmasti jonkinlainen ominaisuus, joka auttaa joukkueen toiminnassa.

  • Joukkueenjohtaja pitää asioiden järjestelemisestä ja sujumisestä sekä tykkää toimia ihmisten kanssa. Lisäksi uskaltaa ottaa hieman vastuutakin
  • Rahaston/talousvastaava pyörittää joukkueen taloutta, joka tosin on seurassa automatisoitu hyvin pitkälle.
  • Huoltaja osaa pitää varusteet järjestyksessä ja auttaa valmentajia harjoituksissa pikkunaarmujen tms. kanssa.

Kaikille yhteisenä ja tärkeimpänä ominaisuutena on: Halu toimia yhdessä lasten parhaaksi.

Jokaisella halukkaalle löytyy varmasti jokin rooli joukkueessa. Jos tällä hetkellä tuntuu kuitenkin sitä, että rooli tavallisena vanhempana riittää, toivomme silloin vanhemmalta vain kolmea koota: kannusta, kuljeta ja kustanna.

Seura auttaa kaikessa joukkueen pyörittämiseen liittyvissä asioissa.

Joukkueen harjoittelu

Joukkue harjoittelee syyskuusta lähtien keskiviikkoisin Linnankosken Lukion liikuntasalissa klo 18-19. Paitsi 19. ja 26. 9. jolloin harjoitellaan Kvarnbackens Skolan liikuntasalissa. Toinen harjoitus on sunnuntaisin Uusimaa Areenalla klo 16-17.

Harjoitusvarusteiksi lukion sisätreeneihin: sortsit, t-paita, sisäpelikengät sekä vedellä täytetty juomapullo. Uusimaa Areenalle: nappulakengät, säärisuojat, shortsit ja t-paita sekä vedellä täytetty juomapullo. Samalla kannattaa huomioida, että halli on talvella viileä. Molempiin harjoituksiin oma pallo mukaan jos sellainen jo löytyy.

Kustannukset

Joukkueen kuukausimaksu on selviää myöhemmin, mutta se tulee olemaan noin 25 euroa/lapsi.

Lisäksi kerran vuodessa veloitetaan seuran jäsenmaksu (40€) ja pelipassi/vakuutusmaksu (9€).

Miten mukaan?

Ilmoita lapsesi haluamaasi joukkueeseen täällä. Kirjaudu myClubiin, jos lapsellasi on jo tunnukset tai luo rekisteröi lapsellesi uudet tunnukset, ilmoittaudu tapahtumiin ja tule paikalle.

Jos lapsenne oli mukana jalkapallokerhoissa, käytäthän samoja tunnuksia ilmoittaessasi lapsen joukkueeseen. Näin vältymme turhilta päällekkäisyyksiltä.

Lisätietoa Rami Niinikoskelta, rami.niinikoski@kierto.fi 0505437331

 

Tärkeät linkit

Yleisiä ohjeita uusille pelaajille »

Tietoa vanhemmille »

Minustako vapaaehtoistoimija? »