Pojat 13

2013-syntyneiden East ja West joukkueet aloittavat lokakuun alussa

 

Viikosta 40 alkaen (3.10.2018) pyörähtävät käyntiin FC Futura Junioreiden vuonna 2013 syntyneille suunnatut ikäluokkajoukkueet.

East ja West joukkueet ovat jatkoa keväällä alkaneille saman ikäisten lasten jalkapallokerhoille, joita järjestettiin seuravetoisesti kerran viikossa viidessä eri paikassa.

Joukkueet harjoittelevat talvikauden kerran viikossa liikuntasaleissa ja tämän lisäksi on koko ikäluokalle yhteinen harjoitus kerran viikossa sunnuntaisin Uusimaa Areenalla. Keväällä siirrytään ulos.

Joukkueen toiminta

Joukkueet käynnistetään seuravetoisesti, mutta talven aikana on tavoitteena saada joukkueet toimimaan, kuten kaikki muut seuran joukkueet, vapaaehtoisuuteen perustuen. Meitä vapaaehtoisia seurassa on jo yli 200.

Molemmille joukkueille seura tarjoaa tutorin, joka auttaa joukkuetta valmentamiseen liittyvissä asioissa. Tämän lisäksi joukkueilla on myös nimetty kummi seuran johdosta, joka auttaa joukkueen pyörittämiseen liittyvissä asioissa.

Joukkueen toimintaa pyörittämään voi liittyä periaatteessa kuka tahansa. Aikaisempaa kokemusta taikka osaamista ei tarvita. Jokaisella on varmasti jonkinlainen ominaisuus, joka auttaa joukkueen toiminnassa.

  • Valmentaja tykkää pienten lasten kanssa toimimisesta ja leikkimisestä. Tutorilta kun saa valmiin valmennussuunnitelman harjoitteineen.
  • Joukkueenjohtaja pitää asioiden järjestelemisestä ja sujumisestä sekä tykkää toimia ihmisten kanssa. Lisäksi uskaltaa ottaa hieman vastuutakin
  • Rahaston/talousvastaava pyörittää joukkueen taloutta, joka tosin on seurassa automatisoitu hyvin pitkälle.
  • Huoltaja osaa pitää varusteet järjestyksessä ja auttaa valmentajia harjoituksissa pikkunaarmujen tms. kanssa.

Kaikille yhteisenä ja tärkeimpänä ominaisuutena on: Halu toimia yhdessä lasten parhaaksi.

Jokaisella halukkaalle löytyy varmasti jokin rooli joukkueessa. Jos tällä hetkellä tuntuu kuitenkin sitä, että rooli tavallisena vanhempana riittää, toivomme silloin vanhemmalta vain kolmea koota: kannusta, kuljeta ja kustanna.

Seura auttaa kaikessa joukkueen pyörittämiseen liittyvissä asioissa.

Joukkueen harjoittelu

Joukkueet harjoittelevat talvikauden kerran viikossa liikuntasaleissa seuraavasti: West Peipon koululla klo 17-18

East Kevätkummun koululla klo 18-19.

Harjoitusvarusteiksi suosittelemme sisätreeneihin: sortsit, t-paita, sisäpelikengät sekä vedellä täytetty juomapullo.

Näiden lisäksi sunnuntaisin Uusimaa Areenalla klo 16-17. Tähän harjoitukseen varusteeksi: nappulakengät, säärisuojat, vedellä täytetty juomapullo ja riittävän lämmin vaatetus halli ei ole aivan yhtä lämmin kuin liikuntasalit.

Kustannukset

Joukkueen kuukausimaksu on alussa 25 euroa/lapsi.

Lisäksi kerran vuodessa veloitetaan seuran jäsenmaksu ja pelipassi/vakuutusmaksu.

Nämä veloitetaan ensimmäisen kerran vasta vuonna 2019. (2017 jäsenmaksu oli 40 euroa ja pelipassi/vakuutus 9 euroa).

Miten mukaan?

Ilmoita lapsesi haluamaasi joukkueeseen täällä. Kirjaudu myClubiin, jos lapsellasi on jo tunnukset tai luo rekisteröi lapsellesi uudet tunnukset. Ja tule paikalle.

Jos lapsenne oli mukana jalkapallokerhoissa, käytäthän samoja tunnuksia ilmoittaessasi lapsen East tai West joukkueeseen. Näin vältymme turhilta päällekkäisyyksiltä.

 

Lisätietoa tutoreilta ja kummeilta.

Tervetuloa mukaan!

Tärkeät linkit

Yleisiä ohjeita uusille pelaajille »

Tietoa vanhemmille »

Minustako vapaaehtoistoimija? »