Ohjeita vanhemmille

Joukkueeseen liitytään ottamalla yhteyttä vastuuvalmentajaan ja joukkueenjohtajaan. Joukkueen treeneissä voi käydä ensin 2 viikkoa kokeilemassa lajia ilmaiseksi omalla vastuulla. Sen jälkeen pelaajan tulee ilmoittaa joukkueenjohtajalle, mikäli haluaa liittyä joukkueeseen. Joukkueeseen liittymisen jälkeen tilaamme pelaajalle pelipassin, joka sisältää myös vakuutuksen ja laitamme myös kuukausilaskutuksen käyntiin.

Tässä hieman pelisääntöjä ja ohjeita:

HARJOITUKSET JA PELIT

1. Harjoituksiin tullaan viimeistään 15 minuuttia ennen harjoitusten alkua, niin saadaan harjoitukset käyntiin heti kun vuoro alkaa. Harjoitukset jatkuvat vielä verryttelyllä 15 minuuttia harkka-ajan jälkeen.

2. Harjoituksiin mukaan oma pallo (kokoa 5), säärisuojat ja juomapullo. Juomapulloon täytteeksi vettä. Pukeudutaan säänmukaisesti - sade ja pakkanen ei ole esteenä. Kylmällä säällä kerrospukeutumista tulee suosia. Harjoitusten pakkasraja on -12 astetta.

3. Peleihin ja turnauksiin tullaan paikalle viimeistään 30-45 minuuttia ennen ensimmäistä peliä peliasu ja varusteet päällä. Näin ehditään tehdä kunnon alkulämmittelyt ja hioa taktiikat. Paikalla olo aika ilmoitetaan myclubissa tapahtuman kohdalla.

4. Peleihin mukaan/päälle oma pallo, säärisuojat, nappikset / turffit / lenkkarit, juomapullo, virallinen peliasu (valkoinen paita ja siniset shortsit) ja siniset futissukat. Pidempiin turnauksiin eväät (ei karkkia, sipsiä ja limpsaa) ja vaihtosukkia, -kengät & -vaatteita. Pyrimme pelaamaan aina sinisissä shortseissa, mutta hiekalla polvet pitää olla suojattuina, joten niissä esim. mustat hiekkahousut / verskat ovat ok.

5. Kaikkiin harjoituksiin ja peleihin tulee ilmoittautua myClubin kautta. Valmentajien kannalta myClubin ilmoittautumiset ovat erinomainen tapa valmistautua harjoituksiin. Tiedetään kuinka paljon valmentajia tarvitaan paikalle ja pystytään varautumaan riittävällä määrällä tötsiä ja liivejä. Ilmoittautuminen pitää tehdä viimeistään vuorokautta aikaisemmin harjoituksia. Peleihin tulee ilmoittautua 4 päivää aikaisemmin.

6. Harjoituspelit ja turnaukset ovat varmasti hauskin osa jalkapalloharrastusta. Mutta niiden pitäisi olla "palkinto" ahkerasta harjoittelusta ja siksi pelkästään peleihin ja turnauksiin osallistuminen ei ole suotavaa. Jos tulijoita peleihin on liikaa, niin karsinnan osallistujista tekevät valmentajat. Valmentajat myös nimeävät pojat joukkueisiin ja uusien poikien kohdalla päättävät, koska on peleihin osallistumisen aika.

7. Harjoituksissa ja peleissä ainoastaan valmentajat antavat ohjeita ja neuvoja pojille. Vanhemmat saavat toki kannustaa poikia peleissä. Kannustaminen ja kehuminen onkin todella tärkeää pojille. :)

8. Pojille sattuu ja tapahtuu harjoituksissa ja peleissä. Välillä pojat törmäävät toisiinsa ja päät ja jalat kolahtavat yhteen. Melkein aina itkut johtuvat enemmän harmituksesta kuin siitä että oikeasti sattuu. Valmentajat ja huoltajat hoivaavat ensisijaisesti pelimiehiä ja jos on tarvetta, niin pojat ohjataan vanhempien / saattajien hoteisiin.

9. Kentälle jääneitä tavaroita kannattaa kysellä MyClubissa tai valmentajilta. Kokonhallin aulaan sekä Uusimaa Areenan hyllykköön kertyy myös tasaiseen tahtiin Kokonniemeen unohtuneita varusteita.