Esittely

 

Tervetuloa 2005 vuonna syntyneiden innokkaiden jalkapalloilija poikien pariin.

Virallisesti FCFJ P05 joukkue perustettiin 5.10.2011, mutta toimintaa on ollut P04 joukkueen kyljessä jo syksystä 2010 lähtien. 1.11.2015 P05 jakautui P05 Valkoinen ja P05 Sininen joukkueisiin. 

P05 Sininen -joukkueen toimintaan ovat tervetulleita mukaan ihan kaikki ikäluokan jalkapallosta kiinnostuneet pojat. Kiskaise vaikka kentän laidalla valmentajaa hihasta tai laita sähköpostia joukkueenjohtajalle!

Joukkueen treeneihin voi tutustua ilmaiseksi 2 viikon ajan omalla vastuulla ja vakuutuksella. Tutustumisajan jälkeen pelaajan tulee olla yhteydessä joukkueenjohtaja Katja Sipiläiseen (katja.sipilainen@gmail.com), joka tilaa pelaajalle vakuutuksen sisältävän pelipassin, luo MyClub-tunnukset ja pyytää rahastonhoitajaa aloittamaan kuukausilaskutuksen. Peleihin ei saa osallistua ilman pelipassia. Peleihin nimeämisestä päättää vastuuvalmentaja, mutta lähtökohtaisesti uudet pelaajat aloittavat harjoittelemalla ahkerasti ja sen myötä pääsevät sitten peleihin ja turnauksiin mukaan myös :-)

Tällä hetkellä (marraskuu/2018) kuukausimaksun suuruus joukkueessamme on 40€/kk.

 

Joukkue harjoittelee seuraavasti:

 

Treenivuorot/talvikausi (29.10.2018-31.3.2019)
Ma 16-17 Uusimaa Areena 
Ke 19-20 Uusimaa Areena
Pe 18-19 Tolkkisten monitoimitalo

Treeneihin tullaan paikalle viimeistään 15 minuuttia ennen niiden alkamista yhteistä alkulämpöä varten. Treenien päätteeksi venytellään yhdessä n. 15 min. ajan.

Joukkue pelaa Uudenmaan piirisarjaa tasolla 3. Pelipäivinä ei pidetä normaaleja treenejä ja muutkin muutokset treeniajoissa ovat mahdollisia. Ajantasaiset tiedot löytyvät aina MyClubista!

Varusteet harjoituksiin: säänmukainen asu, nappikset / turffit / lenkkarit, säärisuojat, pallo (koko 5) ja juomapullo. Sisäharkkoihin sisäpelikengät. Talvella kannattaa suosia kerrospukeutumista, pipo ja hanskat ovat pakolliset! Pakkasella voi juomaksi ottaa lämmintä, laimeaa mehua.

Pakkasraja treeneissä on -12 astetta mitattuna tuntia ennen treenejä - http://www.foreca.fi/Finland/Porvoo

Poikkeukset harjoitusajoissa näkyy KALENTERISSA.

Jos sinua kiinnostaa toimintamme, niin:
  • Tervetuloa harjoituksiin! Tule rohkeasti kentälle ja vedä valmentajaa hihasta.
  • Voit vapaasti tulla kokeilemaan lajia omalla vastuulla.
  • Kun haluat liittyä joukkueeseen, ota yhteyttä joukkueenjohtaja Katjaan (jäsenrekisteri ja pelipassi) ja rahastonhoitaja Pekkaan (kausimaksu). Yhteystiedot näet vasemmasta reunasta kohdasta "Yhteystiedot"