Uutisia

FCFJ naiset ja Outsourceit yhteistyöhön

OutsourceIT:n Timo Pischow (vasemmalla) ja FCFJ:n joukkueenjohtaja Kim Ceder (oikealla) paiskaavat kättä päälle - yhteistyö käynnistyy tästä.

Porvoolaisseura FCFJ:n kakkosdivisioonassa pelaava naisten jalkapallojoukkue ja ICT-palveluihin erikoistunut suomalainen asiantuntijayritys Outsourceit Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen.

Muun muassa tulostusratkaisuihin ja laiteleasingiin erikoistunut yhtiö on jo monta vuotta tukenut suomalaista urheilua. Siitä kertovat yhteistyösopimukset esimerkiksi Palloliiton ja Huuhkajien sekä jääkiekkojoukkue Jokereiden kanssa. 

Nyt yhtiö lähtee tukemaan myös naisten ja tyttöjen jalkapalloa ja kumppaniksi valikoitui Porvoon ylpeys naisten futiksessa, eli FCFJ. Nuori joukkue pelasi viime vuonna todella hienosti heti ensimmäisellä kaudellaan kakkosdivisioonassa ja oli jopa heti lähellä päästä karsimaan noususta ykkösdivisioonaan.

 - Meillä on hieno joukkue joka on saanut todella hienosti näkyvyyttä paikallisesti Porvoon seudulla ja valtakunnallisestikin naisten futis on kovassa nosteessa. Olen erittäin tyytyväinen ja kiitollinen siitä että Outsourceit nyt lähtee mukaan tukemaan meidän toimintaa tämän yheistyösopimuksen myötä, toteaa FCFJ:n joukkueenjohtaja Kim Ceder. 

”Outsourceit Oy on suomalainen ICT-palveluihin erikoistunut asiantuntijayritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia ICT-ratkaisuja, jotka kattavat kaikki liiketoiminnan tasot suunnittelusta käyttöönottoon, ylläpitoon ja jatkuvaan tukeen maailman johtavien tuotevalmistajien kanssa. Asiakaslähtöinen toimintatapa ja korkealaatuinen teknologia takaavat jatkuvan kehityksen markkinoilla." kertoo Outsourceit:n osakas Henri Lahti.