Uutisia

Naisten kakkosen sarjakausi käynnistyi 13.6.2020

Kauan odotettu uutinen saavutti joukkueet sunnuntaina 17.5.  - sarjakausi pääsee vihdoin alkamaan kesäkuun toisena viikonloppuna. Ensimmäiset pelit on aseteltu lauantaille 13.6., mutta lopullisesti kauden otteluohjelma vahvistetaan 10.6.

Naisten  kakkosen sarja pelataan tänä vuonna poikkeusmallisena - yksinkertainen sarja B-lohkon 10  joukkueen kesken ja lisäksi keskinäiset ottelut lohkon sisällä kahdessa 5 joukkueen ryhmässä. Näin jokaiselle joukkueelle tulee kaudella 13 sarjaottelua. 

FCFJ:n kotiottelut ovat olleet aina huolellisesti valmisteltuja tapahtumia, joissa kaikki osa-alueet on pyritty hoitamaan viimeisen päälle - otteluilmoitukset ja -mainokset, ottelukuulutukset, parhaiden pelaajien palkitseminen ja laadukkaat kahvilapalvelut.  Päivitetyn otteluohjelman myötä luvassa on nyt 7 kotiottelua, joista lupaamme tehdä mahdollisimman upeat!

Kannattajat voivat tukea joukkuetta ja tunnustaa väriä hankkimalla FCFJ naisten joukkueen kannatushuivin. Huivit myynnissä kotiotteluissa, somessa (Facebook: FCFJ naiset   Instagram: fcfj_naiset) ja voit laittaa tilauksen myös sähköpostiin: fcfj.naiset@gmail.com

******

FCFJ naiset ja Outsourceit yhteistyöhön

OutsourceIT:n Timo Pischow (vasemmalla) ja FCFJ:n joukkueenjohtaja Kim Ceder (oikealla) paiskaavat kättä päälle - yhteistyö käynnistyy tästä.

Porvoolaisseura FCFJ:n kakkosdivisioonassa pelaava naisten jalkapallojoukkue ja ICT-palveluihin erikoistunut suomalainen asiantuntijayritys Outsourceit Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen.

Muun muassa tulostusratkaisuihin ja laiteleasingiin erikoistunut yhtiö on jo monta vuotta tukenut suomalaista urheilua. Siitä kertovat yhteistyösopimukset esimerkiksi Palloliiton ja Huuhkajien sekä jääkiekkojoukkue Jokereiden kanssa. 

Nyt yhtiö lähtee tukemaan myös naisten ja tyttöjen jalkapalloa ja kumppaniksi valikoitui Porvoon ylpeys naisten futiksessa, eli FCFJ. Nuori joukkue pelasi viime vuonna todella hienosti heti ensimmäisellä kaudellaan kakkosdivisioonassa ja oli jopa heti lähellä päästä karsimaan noususta ykkösdivisioonaan.

 - Meillä on hieno joukkue joka on saanut todella hienosti näkyvyyttä paikallisesti Porvoon seudulla ja valtakunnallisestikin naisten futis on kovassa nosteessa. Olen erittäin tyytyväinen ja kiitollinen siitä että Outsourceit nyt lähtee mukaan tukemaan meidän toimintaa tämän yheistyösopimuksen myötä, toteaa FCFJ:n joukkueenjohtaja Kim Ceder. 

”Outsourceit Oy on suomalainen ICT-palveluihin erikoistunut asiantuntijayritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia ICT-ratkaisuja, jotka kattavat kaikki liiketoiminnan tasot suunnittelusta käyttöönottoon, ylläpitoon ja jatkuvaan tukeen maailman johtavien tuotevalmistajien kanssa. Asiakaslähtöinen toimintatapa ja korkealaatuinen teknologia takaavat jatkuvan kehityksen markkinoilla." kertoo Outsourceit:n osakas Henri Lahti.