FCFJ - FC Viikingit

Viikingeistä selvä 5-1-kotivoitto!

Tässä se syntyy! Maxima Wallin kauden ensimmäinen osuma naisten kakkosdivarissa. Tätä ennen Fanny Holmbergin kaukolaukaus on osunut vastustajien ylärimaan ja paluupallosta siis Wall upeasti heittäytymällä puskee pallon maalin alakulmaan.

Porvoo 17.8.2019.

Vaikka esitys ei ihan paras mahdollinen ollutkaan niin FCFJ:n naiset ottivat lauantaina selvän 5-1-kotivoiton vierailevasta FC Viikingeistä. Voitollaan porvoolaisjoukkue nousi taas ainakin hetkellisesti  tämän naisten kakkosdivarin B-lohkon kakkoseksi. Seuraavaksi joukkue kohtaa tähän asti häviöittä sarjassa edenneen lohkoykkösen FC Kuusysin vierasottelussa Lahdessa kello 13.00 ensi lauantaina. 

Tuon Kuusysi-ottelun jälkeen joukkue kohtaa FC KTP:n Suomen Cupin ottelussa Loviisassa torstaina 28.8. kello 18.30 alkaen. Sen jälkeen sarjassa on vielä luvassa yksi vierasottelu, JäPS:iä vastaan sunnuntaina 1.9., ennen kun joukkue seuraavan kerran pelaa sarjapelin kotikentällään. Tämä tapahtuu lauantaina 7.9. kello 15.00 kun aina kova HJK/2 saapuu vieraaksi Keskuskentälle. 

FCFJ:n naisilla on taas erittäin mielenkiintoinen futissyksy edessään. Ei muuta kuin paikalle kannustamaan niin koti- kuin vieraspeleihin!

Tässä linkki Itäväylän raporttiin FCFJ:n voitokkaasta Viikingit-ottelusta:

https://www.itavayla.fi/urheilu/vuosaarelaisten-ryostoretki-porvooseen-ei-tuottanut-saalista--futuran-naiset-upottivat-viikinkilaivan-maalein-51-6.2.43242.aad21621d5

- Jane! Sä teit maalin! Annas kun mä hyppään sun syliin! Ida Ceder, yläilmoissa vasemmalla, taisi olla vielä iloisempi kuin itse maalintekijä Janette Ullakko, oikealla, tämän 3-1-osumasta FCFJ:n ja Viikinkien kohtaamisessa lauantaina.
- Nää matsit olisivat nyt sitten siinä! Kiitos mun puolestani, totesi FCFJ-Viikingit-ottelussa avustavana tuomarina toiminut Keijo "Keke" Pulkkinen joka lopettaa erotuomarina toimimisen tähän kauteen. FCFJ:n naiset kiittivät Pulkkista monivuotisesta työstä jalkapallon eteen lahjoittamalla hänelle naisten joukkueen kaulahuivin.
Ottelun jälkeiseen perinteiseen joukkuekuvaan otettiin tällä kertaa myös siis erotuomariuransa päättäävän Keijo "Keke" Pulkkinen mukaan. Ottelussa pelasivat myös kauden ensimmäiset minuuttinsa kaksossiskot Wilhelmina, takarivissä vasemmalla, ja Victoria Grönqvist, takarivi kolmas vasemmalta, jotka ottelun loppuvaiheessa tulivat vaihdosta sisään. Victorian kohdalla paluu kentille meni sikäli ikävästi että käsivamman takia oikea käsi on nyt kolme viikkoa kipsissä.
Jossain kohtaa Viikingit-ottelua kapteeni Jessica Hanén oli vissiin vähän mietteliäällä päällä. Noh. Ottelun lopussa Fanny Holmbergin antamista kulmista itse tehdyt kaksi puskumaalia tekivät kyllä sen että ottelun jälkeen kapulla oli hymy vähän herkemmässä.