Minifutis 2 ( 2018-2019)

Minifutis 2 toteutetaan lapsi-aikuinen ryhmänä jonka toimintaa suunnittelee ja ohjaa seuran ammattivalmentaja. Ryhmän tavoitteena on tutustua jalkapalloon erilaisten leikkien ja lapsi-aikuinen tehtävien avulla. Tehtävissä opetellaan perusmotorisia taitoja (juokseminen, potkaiseminen, hyppy, heitto, tasapaino, ketteryys) sekä liikunnallista elämäntapaa ja yhdessä tekemisen pelisääntöjä.

Kenelle?

Minifutis on tarkoitettu 2018 ja 2019 syntyneille jalkapallosta kiinnostuneille.

Milloin? 

Minifutis 2 harjoitukset järjestetään Uusimaa Areenalla keskiviikkoisin  klo 17:30-18:30 ja lauantaisin samassa paikassa klo 11-12 

Minifutiksen ohjaajat

 Ohjaajina toimii FC Futura Junioreiden valmentajat ja apuvalmentajat

Varusteet

 • Säärisuojat. Säärisuojien päälle suositellaan pitkävartisia sukkia.
 • Oma pallo koko 3.
 • Juomapullo omalla nimellä varustettuna.
 • Vaatetukseksi riittää normaali sisäliikuntavarustus. Nappulakengät kuuluvat jalkapallovarustukseen, mutta lenkkareillakin pärjää hyvin.

Jalkapallovarusteisiin liittyvissä asioissa auttaa FC Futura Junioreiden yhteystyökumppani Intersport Tammisto.

Minifutiksen hinta


Minifutiksen hinta  on  40€/kk ja kerran vuodessa maksettava FCFJ:n jäsenmaksu 45€ sekä seurahallintomaksu 150€ vuonna 2024. Hinta sisältää ohjatun toiminnan ja Pelipassin sekä Pelipassivakuutuksen.  Ensimmäiset 3 viikkoa saa tutustua ilman sitoutumista.

Ilmoittautuminen 

Seurassamme käytämme MyClub jäsenrekisteriä, ilmoittautuminen ryhmän harjoituksiin tapahtuu MyClubissa. Voitte luoda lapsellenne oma MyClub profiilin alla olevien ohjeiden mukaan. 

Sinulla on jo myClub ID

 1. Mikäli sinulla on jo myClub ID (toisen seuran myClubissa käytetty ID sopii) ja olet seuran rekisterissä, kirjaudu myClubiin osoitteessa https://fcfj.myclub.fi/
 2. Tarkista omat tietosi säännöllisesti, lue tiedotteet ja ilmoittaudu tapahtumiin!

Sinulla ei vielä ole myClub ID:tä

 1. Mikäli sinulla ei ole vielä myClub ID:tä, luo sellainen osoitteessa https://id.myclub.fi/flow/login
 2. Etsi seurojen joukosta FC Futura Juniorit
 3. Täytä vaadittavat tiedot jäsentietolomakkeeseen ja liity haluamaasi ryhmään. Jos joukkuettasi ei ole valittavien ryhmien joukossa, valitse ryhmä "Uudet pelaajat"
 4. Jos löysit jäsentietolomakkelta oman joukkueesi, voit nyt ilmoittautua tapahtumiin. Jos jäsentietolomakkeella ei ollut omaa joukkuettasi, odota, kunnes sinuun otetaan yhteyttä.
 5. Muista tarkistaa omat tietosi säännöllisesti, lukea tiedotteet sekä ilmoittautua tapahtumiin.

Yhteystiedot:

Benjamin Lönnqvist 040 575 5386