Erotuomarit

Milloin tarvitaan tuomari?

Erotuomareita tarvitaan D12 ja vanhempien ikäluokkien peleissä.  Piirin sarjapeleihin tuomarit asetellaan automaattisesti piirin kautta.

Tuomari harjoituspeleihin ja turnauksiin

Tilaaminen tapahtuu suoraan Porvoon erotuomarikerhon kautta (PEK).  Ensisijaisesti ole yhteydessä Ossi Korvenahoon, 040 365 0509, ossi.korvenaho@gmail.com Tuomari kannattaa tilata ajoissa, varsinkin turnausten suhteen tulee olla liikkeellä hyvissä ajoin, viimeistään 3-4 viikkoa ennen turnausta.

Mitä maksaa?

Erotuomarikorvaukset vaihtelevat muun muassa sarjatason mukaan. Hinnasto löytyy erotuomarikerhon sivuilta http://www.porvoopek.fi/40 .

Sarjapelien laskutus tapahtuu piirin ja seuran kautta.

Harjoitusotteluissa tuomarille maksetaan tilille pelinohjaajakuittia vastaan.

Turnausten palkkiot laskutetaan kerhon toimesta järjestävältä joukkueelta tapahtuman jälkeen ja kerho hoitaa maksut erotuomareille.

Jos sarjapeli peruuntuu

Jos sarjapeliä siirretään tai perutaan sarjakaudella, tulee otteluun asetellulle erotuomarille ilmoittaa ottelusiirrosta. Ottelusiirroissa (ja kaikissa ottelutapahtumaan liittyvissä asioissa) kotijoukkue on vastuullinen ilmoittaja. 

Erotuomarit harjoituskaudelle 2018-2019

Kaikki harjoitusotteluihin tarvittavat tuomarit tilataan tästä eteenpäin
Ossi Korvenaholta, joko puhelimitse
040 365 0509 tai sähköpostitse
ossi.korvenaho@gmail.com.

Harjoitusotteluiden palkkiot löytyvät Porvoon erotuomarikerhon sivuilta www.porvoopek.fi ja pääsääntöisesti palkkiot maksetaan tilille pelinohjaajakuitilla kunkin kuukauden viimeinen päivä.

Pitäkää edellä mainitusta tavasta kiinni, näin toimimalla erotuomarikerho tietää kuka viheltää mitäkin pelejä ja palkkioasiat menevät oikein. Joukkueet pääsevät myös helpommalla, kun tuomarin tilaukseen tarvitaan vain yksi soitto/viesti.

Pelinohjaajat hoidetaan otteluihin kuten ennenkin.

Yhteistyöterveisin,
Ossi Korvenaho
Porvoon erotuomarikerho Ry