Kustannukset

Seuran jäsenet määrittävät syyskokouksessa vuosittain maksettavan jäsenmaksun suuruuden. Vuonna 2023 jäsenmaksun suuruus on 45 euroa. Tämän lisäksi seura veloittaa 50€ hallintomaksun kerran vuodessa. Tässä hallintomaksussa on sisaralennusmalli, perheessä yksi pelaaja hänestä maksetaan 100%, seuraavasta -50% ja kolmannesta eteen ei hallintomaksua peritä ollenkaan. Sisaralennusmalli ei koske aikuisharrastajia. 

Jäsenmaksun lisäksi jokainen pelaaja toimintamaksua. Toimintamaksun suuruus muodostuu joukkuen kauden budjetin mukaan. Tähän vaikuttaa mm. valmentajien ja toiminnan määrä.

Kaikille FCFJ:n pelaajille ostetaan Palloliiton Pelipassi vuosittain, jonka hinta vaihtelee 5 eurosta 40 euroon. Lisäksi jokaisella on mahdollisuus valita vakuutus Palloliiton kautta. Jalkapallon kilpailutoiminnan kattava vakuutus on pakollinen kaikille, mutta sen saa ostaa myös oman vakuutusyhtiön kautta.

Jokainen joukkue laatii kauden budjetin, joka hyväksytetään seuran johtokunnalla sekä joukkueen vanhempainkokouksessa. Joukkue kerää seuran toimintamaksun lisäksi joukkueen toiminnan kannalta välttämättömiä maksuja.

Varusteet ovat kaikille omakustanteisia.