Futista 2013 syntyneille tytöille ja pojille

26.9.2018

Syksyn nappulakerholaiset tuulettaa
Syksyn nappulakerholaiset tuulettaa
Valmentajien ohjeita kuunneltiin jännityksen ja innostuksen vallassa.
Valmentajien ohjeita kuunneltiin jännityksen ja innostuksen vallassa.

Vuoden 2018 nappulakerhot keräsivät ennätysmäärän osallistujia. Iloisia ilmeitä ja hienoja suorituksia nähtiin tänä vuonna, Keskustan, Tolkkisen, Kokonniemen, Kevätkummun ja Huhtisen alueilla.

2013 syntyneiden tyttöjen ja poikien toiminta jatkuu seuraavasti.

Pojille perustetaan kaksi harjoittelevaa ryhmää West ja East ja tytöille yksi ryhmä. Tyttöjen ryhmässä ovat mukana 2012 ja 2013 syntyneet tytöt.

Poikien ryhmät harjoittelevat keskiviikkoisin seuraavasti, West harjoittelee Peipon koululla klo17-18 ja East harjoittelee Kevätkummun koululla 18-19.

Tyttöjen joukkue taas harjoittelee keskiviikkoisin Linnankosken Lukiolla 18-19. Näiden lisäksi koko 2013 ikäryhmä kokoontuu sunnuntaisin Uusimaa Areenalle klo 16-17 yhteisharjoitukseen.

Ennen kaikkea on tarkoitus pitää hauskaa ja liikkua monipuolisesti yhdessä – kertoi FCFJ:n varapuheenjohtaja Markus Broman. Tässä on mahdollisuus myös lasten ja vanhempien yhteiseen harrastukseen, joukkueet tarvitsevat toimiakseen myös aktiiviset vanhemmat – jatkoi Broman.

Kaikkiin edellä mainittuihin ryhmiin otetaan mielellään uusia pelaajia mukaan. Jos lapsenne ystävät ovat kiinnostuneita jalkapallosta, niin he ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. Samoin vanhempia toivotaan mukaan ryhmien toimintaan. Ryhmissä tarvitaan valmentajia, apuvalmentajia, huoltajia, joukkueenjohtajia ja rahastonhoitajia. Seura tukee ja kouluttaa kaikkiin edellä mainittuihin tehtäviin, joten aiempaa kokemusta ei tarvitse olla. Jalkapallo tarjoaa hienon mahdollisuuden lapsen ja vanhempien yhteiseen harrastukseen.

 

Tässä linkit joukkueiden sivuille.

Tytöt 2012-2013

Pojat 2013