Tytöt 12

Tervetuloa 2012-syntyneiden tyttöjen joukkueeseen!

Joukkueen toiminta

Joukkue käynnistetään seuravetoisesti, mutta tavoitteena on, että joukkue siirtyy aikanaan vapaaehtoisten valmentajien ja toimijoiden pyörittämäksi. 

Joukkueen toimintaan valmentajaksi tai toimihenkilöksi voi liittyä periaatteessa kuka tahansa ja jo tässä vaiheessa. Aikaisempaa kokemusta taikka osaamista ei tarvita. Jokaisella on varmasti jonkinlainen ominaisuus, joka auttaa joukkueen toiminnassa.

  • Valmentaja tykkää pienten lasten kanssa toimimisesta ja leikkimisestä. Tutorilta kun saa valmiin valmennussuunnitelman harjoitteineen.
  • Joukkueenjohtaja pitää asioiden järjestelemisestä ja sujumisestä sekä tykkää toimia ihmisten kanssa. Lisäksi uskaltaa ottaa hieman vastuutakin
  • Rahaston/talousvastaava pyörittää joukkueen taloutta, joka tosin on seurassa automatisoitu hyvin pitkälle.
  • Huoltaja osaa pitää varusteet järjestyksessä ja auttaa valmentajia harjoituksissa pikkunaarmujen tms. kanssa.

Kaikille yhteisenä ja tärkeimpänä ominaisuutena on: Halu toimia yhdessä lasten parhaaksi.

Jokaisella halukkaalle löytyy varmasti jokin rooli joukkueessa. Jos tällä hetkellä tuntuu kuitenkin sitä, että rooli tavallisena vanhempana riittää, toivomme silloin vanhemmalta vain kolmea koota: kannusta, kuljeta ja kustanna.

Seura auttaa kaikessa joukkueen pyörittämiseen liittyvissä asioissa.

Joukkueen harjoittelu

Joukkue harjoittelee 12.3.-23.4. maanantaisin Tolkkisten monitoimitalon liikuntasalissa klo 18-19. Tulevat harjoitusajat julkaistaan heti, kun ne on tiedossa.

Harjoitusvarusteiksi sisätreeneihin: sortsit, t-paita, sisäpelikengät sekä vedellä täytetty juomapullo. Lisäksi oma pallo on hyvä olla mukana, jos sellainen löytyy.

Kustannukset

Joukkueen kuukausimaksu on alussa 20 euroa/lapsi.

Lisäksi kerran vuodessa veloitetaan seuran jäsenmaksu (40€) ja pelipassi/vakuutusmaksu (9€).

Miten mukaan?

Ilmoita lapsesi haluamaasi joukkueeseen täällä. Kirjaudu myClubiin, jos lapsellasi on jo tunnukset tai luo rekisteröi lapsellesi uudet tunnukset, ilmoittaudu tapahtumiin ja tule paikalle.

Jos lapsenne oli mukana jalkapallokerhoissa, käytäthän samoja tunnuksia ilmoittaessasi lapsen joukkueeseen. Näin vältymme turhilta päällekkäisyyksiltä.

Lisätietoa Roosa Rusaselta, roosa.rusanen@fcfj.fi/050 361 1334

 

Tärkeät linkit

Yleisiä ohjeita uusille pelaajille »

Tietoa vanhemmille »

Minustako vapaaehtoistoimija? »